Novica

Namakanje za velike igralce - Bauer Rainstar E

Namakalni sistem za vse tiste, ki želijo večjo pokritost z enim namakalnim sistemom. Rainstarter serija E, zagotavlja zanesljivo namakanje pridelkov.
Namakanje za velike igralce - Bauer Rainstar E

Pridelovalci, ki želijo večjo pokritost površine z namakalnim sistemom. Predatavljamo Bauer Rainstar E55 XL –  vodilnem modelu v priznani ponudbi Rainstar.  

E55 XL je na voljo z visokokakovostno PE cevjo s premerom 125 mm ali 140 mm, proizvedeno v tovarni Bauer v Avstriji. Moidel Rainstar E55 XL lahko pokrije do 7,7 ha na vožnjo. Opremljen z robustnim ohišjem iz pocinkanega jekla in vgrajenim hidravličnim talnim sidrom, ki ohranja kolut stabilen kljub pogonskemu navoru, potrebnemu za navijanje cevi.  

Visoko vlečno silo – do 40 % večjo, kot pri nekaterih namakalnih kolutih – ustvari Bauerjeva vrhunska in zelo učinkovita radialna vodna turbina TVR 60, ki deluje v povezavi s štiristopenjskim menjalnikom, 1½ pogona veriga in zobnik velikega premera.

Rainstar E55 XL je mogoče upravljati prek Bauerjeve mobilne aplikacije SmartRain.

Zasnova in natančen sklop turbine zagotavljata, da deluje z zelo majhnimi izgubami vodnega tlaka, medtem ko edinstvena šoba s spremenljivo izhodno močjo Vario izkorišča pritisk, ki je na voljo, tako da pri vseh nastavitvah zagotavlja polni tok preko rotorja turbine. V kombinaciji z nameščenim računalniškim krmilnim sistemom, variabilna vodna šoba vzdržuje konstantno hitrost umika cevi od začetka do konca traku.

Za največje količine je Rainstar E55 XL na voljo s 140 mm Bauer PE cevjo, dolžine 500 m, 530 m in 560 m, ki zagotavlja do 110 cu m/h in lahko namaka več kot 6 ha pri širini pasu 110 m. Cev 125 mm je na voljo v dolžinah 680 m, 710 m in 740 m, kar zagotavlja do 70 cu m/h na namakalnih odsekih do 100 m širine.

Namakalni sistem se serijsko opravlja z Bauer Ecostar 4300, vendar je na voljo krmilnik Ecostar 6000, ki zagotavlja naprednejše funkcije, vključno z 4,3-in LED zaslonom na dotik za vnos in prilagajanje nastavitev.  Ecostar 6000 lahko shrani do 12 različnih namakalnih programov, ki določajo hitrost umika, namakanje pred in po, hitrostna območja ter zbira operativne podatke, ki jih je mogoče prenesti v evidenco kmetije.

 Rainstar 55 XL je mogoče upravljati z namakalnimi pištolami Bauer in brizgalnimi ogrodji.  


Bauer ponuja široko paleto namakalnih sistemov. Manjši modeli: Rainstar TRainstar AVas zanima več? 

Kontaktirajte naše komercialiste, pišite   ali nas  obiščite v najbližji poslovalnici.

 

vir: FarmingUK Team, 12. 8. 2016

Kontaktirajte nas

Imate vprašanje ali potrebujete nasvet? 

Izpolnite spodnji obrazec in z veseljem vam bomo pomagali.

Polja označena z * so obvezna!


Grapak A1 d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
Strinjam se, da moje osebne podatke obdelujete z namenom, da me obveščate o bodočih ponudbah, storitvah, ugodnostih in izboljšavah, in sicer preko e-pošte. Pravilnik o zasebnosti