Ustanovljeno 2001

Zgodba Grapak A1

Podjetje Grapak je na slovenskem trgu prisotno že od leta 2001. Vse se je začelo z željo po podjetništvu in deljenju znanja na področju kmetijske mehanizacije direktorja in lastnika Boštjana Grašič

Svojo podjetniško pot smo pričeli s prodajo rabljenih kmetijskih strojev Grimme. Na kar je zaradi zavzetosti in profesionalnega pristopa, podjetje Grimme v nas prepoznalo zanesljivega in strokovnega partnerja in nam 2001 dodelili zastopstvo za Slovenski in Hrvaški trg. Prevzeli smo pomembno vlogo na trgu pridelave krompirja. 


Random se ne prikaže

Z leti smo pridobivali tudi druga zastopstva na področju kmetijske tehnike, gozdarske in komunalne opreme, kot so Bauer, Kverneland, Krampe, Cemo, Alpego;  Tuchel, Pfanzelt in druga

Leta 2015 smo prevzeli zastopstvo za Kverneland Group , ki je vodilno mednarodno podjetje za razvoj, proizvodnjo in distribucijo kmetijskih pripomočkov, kot so: plugi, vrtavkaste brane, sejalnice, trosilci umetnih gnojil, škropilnice…


Leto 2016 je postalo prelomno. Od podjetja Claas smo prejeli zastopništvo za severozahodni del Slovenije. Leta 2020 pa nam dodelijo zastopstvo še za celotno območje Slovenije.

V nadaljnih letih so v nas, tudi druga podjetja, prepoznala dobrega in zanesljivega partnerja. Skozi čas so se tvorile trdne poslovne vezi in odpirale nove priložnosti za rast podjetja.

Leta 2018 smo s podjetjem JCB, tretjim največjim proizvajalcem gradbenih strojev na svetu, sklenili zastopstvo za kmetijski program. Sortiment ponudbe se je tako razširil na specializirane stroje, kot so kmetijski teleskopski nakladalci, nakladalci na kolesih in traktorji Fastrac.

Nato je leta 2019 sledilo zastopstvo za nemško podjetje Horsch, proizvajalec visoko kakovostnih strojev za obdelavo tal, sejalne in škropilne tehnike.

Prodajni program ves čas širimo in si na trgu ustvarjamo dobro pozicijo.

V poslovnem razvoju strmimo k širjenju ponudbe in z tem osrečevanje še tako individualnih potreb naših strank. S poglobljenim znanjen prodajnega programa si s strokovno podkovanim timom, prizadevamo nuditi optimalno podporo in svetovanje pri nakupu. 

Strmimo, da našim strankam zagotovimo vse, kar potrebujejo za nemoteno in efektivno delo. Z učinkovitim in zanesljivim servisom zagotavljamo hitro odzivnost ob morebitnih nastalih težavah, hkrati pa je naš servisni tim na voljo za kakršnokoli dodatno svetovanje ali za pridobitev drugih želenih informacij.

Na trgu iščemo nove rešitve, nove trende na področju kmetijstva in te trende in novosti pripeljati v Slovenijo. To nam tudi uspeva.

Predstavitveni video podjetja


Ostanite v stiku

Kontakt

Grapak PE Strahinj

Strahinj 155

4202 Naklo

Slovenija

+386 4 277 2700

info@grapak.com

DDV: SI43101640  

Grapak PE Fram

Bistriška cesta 51, 

2313 Fram

Slovenija

+386 2 613 0106

info@grapak.com

Kontaktni content card

Kontaktirajte nas

Imate vprašanje ali potrebujete nasvet? 

Izpolnite spodnji obrazec in z veseljem vam bomo pomagali.

Polja označena z * so obvezna!


Grapak A1 d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
Strinjam se, da moje osebne podatke obdelujete z namenom, da me obveščate o bodočih ponudbah, storitvah, ugodnostih in izboljšavah, in sicer preko e-pošte. Pravilnik o zasebnosti