Kmetijski stroji JCB

 JCB proizvaja kmetijske stroje od leta 1945, ko je Joseph Cyril Bamford zgradil svojo prvo kmetijsko prikolico.

Vedno smo razumeli, da bodo, ko gre za kmetijske stroje, sprejemljive le zelo visoke stopnje učinkovitosti in produktivnosti. Zato smo vedno verjeli v razvoj specializiranih kmetijskih strojev; teleskopski nakladalniki so bili uvedeni leta 1977, kolesni nakladalniki leta 1983, traktorji FASTRAC leta 1991.

Vedno smo verjeli tudi v uporabo inovacij in tehnologije, da bi bila naša kmetijska oprema čim bolj učinkovita.  Leta 2006 smo uvedli TorqueLock za zmanjšanje porabe goriva in povečanje najvišjih hitrosti. V letu 2010 smo patentirali Adaptive Load Control za izboljšanje varnosti in stabilnosti naših teleskopskih strojev. Pred kratkim smo predstavili LiveLink, telematski sistem. Tudi sedaj se ne ustavljamo z našimi kmetijskimi stroji; nadaljevali bomo z razvojem novih rešitev, izboljšali in razširili našo ponudbo, da bi zadovoljili prihodnje potrebe in pričakovanja naših kupcev.


Nazaj na vrh
Kontaktirajte nas

Imate vprašanje ali potrebujete nasvet? 

Izpolnite spodnji obrazec in z veseljem vam bomo pomagali.

Polja označena z * so obvezna!


Grapak A1 d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
Strinjam se, da moje osebne podatke obdelujete z namenom, da me obveščate o bodočih ponudbah, storitvah, ugodnostih in izboljšavah, in sicer preko e-pošte. Pravilnik o zasebnosti