Novica

Širitev ponudbe z gozdarsko tehniko Tajfun

Od aprila 2022 naprej, z veseljem sporočamo, da se je naši ponudbi gozdarske tehnike pridružila že dobro poznana znamka Tajfun.
Širitev ponudbe z gozdarsko tehniko TajfunAsortima gozdarske tehnike smo razširil za slovenskega proizvajalca gozdarskih vitlov, prikolic in rezalno-cepilne strojev.

Po novem bomo našim strankam ponujali:

Vitle Tajfun

Posamezni modeli razviti za različne potrebe uporabe. Med drugimi se odlikujejo po zanesljivem in enostavno hidravličnem ali mehanskem upravljanju;  zelo preprosti in hitri montaži na tritočkovni sistem traktorja ter robotsko varjeni stabilni in robustni konstrukciji iz visokokakovostnega jekla.

Gozdarske prikolice Tajfun

Sodijo pod blagovno znamko GAP, so namenjene varnim in hitrim logističnim premikom surovega oziroma že obdelanega lesa. 
Rezalno-cepilne stroje Tajfun

Rezalno-cepilni stroji, ki so uveljavljeni pod blagovno znamko RCA, so nepogrešljiv pripomoček v gozdarstvu pri predelavi lesne biomase – hlodovine v polena za kurjavo. 

Kontaktirajte nas

Imate vprašanje ali potrebujete nasvet? 

Izpolnite spodnji obrazec in z veseljem vam bomo pomagali.

Polja označena z * so obvezna!


Grapak A1 d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
Strinjam se, da moje osebne podatke obdelujete z namenom, da me obveščate o bodočih ponudbah, storitvah, ugodnostih in izboljšavah, in sicer preko e-pošte. Pravilnik o zasebnosti