Novica

Sezonska uspešnost, kot je še ni bilo.

Uspešna žetev temelji na natančnem sodelovanju vseh strojev. Pri tem ima kombajn ključno vlogo. Je eden izmed glavnih dejavnikov za dolgoletno stabilno sezonsko uspešnost.
Sezonska uspešnost, kot je še ni bilo.

Stroji LEXION so najzmogljivejši na trgu- glede na požete površine ali tone na leto. Tudi v neugodnih razmerah delujejo po svojih najboljših močeh ravno takrat, ko resnično potrebujete vrhunsko zmogljivost. Tako prihranite čas in gorivo ter ste učinkovitejši kot kdaj koli prej. 

Natančnost.

Učinkovito delovanje tudi pod časovnim pritiskom.

CEMOS AUTO HEADER je prvi asistenčni sistem, ki s pritiskom na gumb samodejno prilagodi nastavitve hedra. To vodi do homogenega pretoka pridelka in izboljša učinkovitost mlatenja, ločevanja in čiščenja. 


Odkrijte prednosti stroja LEXION.

 Vsaka letina prinaša nove izzive. Zato je pomirjujoče, da se lahko zanesemo na procesno tehnologijo, ki je kos vsem pogojem vsak dan. Od začetka ima stroj LEXION vse notranje vrednote za visoko uspešnost kampanje. Dovajalni kanal, mlatilni stroj APS SYNFLOW, sekundarna separacija ROTO PLUS in drobljenje slame delujejo natančno in zagotavljajo uspešno žetev.


 

Kontaktirajte nas

Imate vprašanje ali potrebujete nasvet? 

Izpolnite spodnji obrazec in z veseljem vam bomo pomagali.

Polja označena z * so obvezna!


Grapak A1 d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
Strinjam se, da moje osebne podatke obdelujete z namenom, da me obveščate o bodočih ponudbah, storitvah, ugodnostih in izboljšavah, in sicer preko e-pošte. Pravilnik o zasebnosti