Novica

Kverneland iXTRACK T4 s HC škropilno garnituro

HC škropilna garnitura za maksimalno efektivnost, fleksibilnost in kapaciteto
Kverneland iXTRACK T4 s HC škropilno garnituro

Vlečna škropilnica Kverneland iXtrack T4 s prostornino rezervoarja do 4.600 litrov, je v kombinaciji z HC vertikalno zložljivo škropilno garnituro, razvita posebej za pridelovalce zelenjave in kmete z visokimi zahtevami po prilagodljivih delovnih širinah za lažje škropljenje.

Optimalno škropljenje z HC škropilno garnituro

Večnamenska škropilna garnitura HC ima možnost enostranskega škropljenja ter asimetričnega in simetričnega zlaganja v 3, 4 ali 5 segmentov.  Zlaganje omogoča prilagajanje na spremenljive pogoje terena, različne oblike njiv, ovire na polju ali raznolike vrste poljščin. Paralelogramska konstrukcija škropilne garniture na seriji iXtrack T združuje stabilnost z uravnoteženjem navpičnih premikov. Dodatno, HC sistem proti zvijanju ogrodja, omogočata visoko hitrost škropljenja v zelo težkih razmerah. Posledično je ta boom izjemno močan in zanesljiv.Vaša varnost med delom in transportom

Navpično zložena škropilna garnitura HC je na voljo v delovnih širinah od 18 do 30 metrov.  Posebej zasnovan sistem zaklepanja, fiksira škropilni roki med transportom. HC v kombinaciji s škropilnico iXtrack T4 ima zelo nizko težišče in kompaktne dimenzije, ki so koristne za enostavno obračanje na polju, višje delovne hitrosti in varen transport.  S 2,55 m transportne širine, tudi ozke ceste in prehodi niso ovira.Vas zanima več? 

Kontaktirajte našega komercialista Amadej Požun (+386 30 714 814), pišite na amadej@grapak.com ali nas obiščite v najbližji poslovalnici.


Optimalna zaščita pridelka 

Škropilna garnitura HC je na voljo z različico razdelitve odsekov na 5, 7, 9, zdaj tudi 11 odsekov. Ali s sistemom recirkulacije Kverneland iXflow-E z individualnim električnim krmiljenjem šob. Med prekinitvijo škropljenja, se ohrani cirkulacija škropilne tekočine. Kar prepreči posedanje delcev v ceveh, olajša pretok med čiščenjem rezervoarja in škropilne garniture. Tudi v primeru, če uporabimo le del škropilne garniture. Med škropljenjem se škropilni vod napaja iz več smeri in zagotavlja stalen tlak vsaki šobi. Tako lahko operater takoj prične škropiti pri nastavljenem tlaku. To edinstveno tehnologijo je patentiral Kverneland. 

Kverneland električni ventili so robusteni, visoke kakovosti in zanesljivi. Kompatibilni z CANbus/ISOBUS, za sekcijski nadzor škropljenja (šoba za šobo) ali za točkovno škropljenje.

Enostaven nadzor za povečanje učinkovitosti

Inovativna strojna in programska oprema iXspray z intuitivnim vmesnikom na dotik, zagotavlja uporabniku prijazno delovanje škropilnice. Za enostavnejše upravljanje škropilnice se doda krmilnik IsoMatch Grip. 


Povežite se s svojo napravo

IsoMatch FarmCentre je rešitev za upravljanje voznih poti. iXtrack Tomogoča spletno povezavo z internetom, kar ustvarja številne priložnosti za operaterja ali upravitelja.

Vir: Kverneland

Kontaktirajte nas

Imate vprašanje ali potrebujete nasvet? 

Izpolnite spodnji obrazec in z veseljem vam bomo pomagali.

Polja označena z * so obvezna!


Grapak A1 d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
Strinjam se, da moje osebne podatke obdelujete z namenom, da me obveščate o bodočih ponudbah, storitvah, ugodnostih in izboljšavah, in sicer preko e-pošte. Pravilnik o zasebnosti