Novica

Možnosti povečanja natančnosti za škropilnice Kverneland

Možnosti povečanja natančnosti za škropilnice Kverneland

Tri nove možnosti: 

  • SpotSpray, 
  • razmak med šobami 25 cm in 
  • naslednja generacija nadzora višine ogrodja Boom Guide ProActive

Dodatno povečana točnost in natančnost nošenih in vlečenih škropilnic.

SpotSpray

Je razširitev zemljevidov nanašanja s spremenljivo količino. Medtem ko so bili takšni zemljevidi uporabni za sejalnice in trosilnike gnojil s krmiljenjem nalog, se lahko isto načelo uporabi za škropilnice Kverneland, ki so opremljene s programsko opremo iXspray, v kombinaciji z nadzorom posameznih šob iXflow Air/iXflow E. 

Tehnologija uporablja zemljevide, ki jih je mogoče zapolniti z ničelno količino nanosa poleg predpisane količine nanosa. Ko je zemljevid obdelave naložen v krmilni terminal, škropilnica samodejno nadzoruje posamezne šobe prek programske opreme SpotSpray in GPS, pri čemer sledi samo označenim območjem na zemljevidu obdelave (te lahko uporabite za določitev mest plevela, mokrih območij, območij brez kalitve in deli polja z znanimi težavami s tlemi).

Možnost razmika šob 25 cm

Omogoča doseganje nižjih višin ogrodja za zmanjšanje zanašanja. Z najnovejšo generacijo ultrazvočnega krmiljenja roke Boom Guide ProActive je omogočeno delo pri zmanjšani višini palice 30 cm namesto 50 cm. Napredna senzorska tehnologija lahko zagotovi večjo natančnost in dosleden nadzor ogrodja pri višjih hitrostih naprej.

Škropilnice Kverneland vključujejo nošene škropilnice modele iXter A in iXter B. Vlečene škropilnice modeli iXtrack vključujejo različice T3, T4 in T6 (2.600–7.400 litrov).  

Kontaktirajte nas

Imate vprašanje ali potrebujete nasvet? 

Izpolnite spodnji obrazec in z veseljem vam bomo pomagali.

Polja označena z * so obvezna!


Grapak A1 d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
Strinjam se, da moje osebne podatke obdelujete z namenom, da me obveščate o bodočih ponudbah, storitvah, ugodnostih in izboljšavah, in sicer preko e-pošte. Pravilnik o zasebnosti