Novica

Izdelki Müthing

Novost pri ekipi GRAPAK - izdelki Müthing
Izdelki Müthing

Nudimo vam visokokakovostne izdelke znamke Müthing.

Müthing je družinsko podjetje z več kot 120-letno tradicijo in eden vodilnih dobaviteljev inovativne tehnologije mulčenja v Evropi. Stranke iz 32 držav že več desetletij povezujejo blagovno znamko Müthing s kakovostnimi izdelki "Engineered in Germany". Podjetje Müthing je bilo ustanovljeno leta 1898 s trgovino s kosami in rezervnimi deli v regiji Sauerland. Zahvaljujoč zanesljivosti in neodvisnosti imajo kupci, zaposleni in sistemski partnerji veliko zaupanje v podjetje.

Pionirski mulčerji Müthing Vario zagotavljajo odlične delovne rezultate. V sodelovanju s tehnološkimi partnerji iz znanstvene stroke ter strankami iz številnih držav se nenehno razvijajo novi izdelki, ki združujejo kmetijstvo in trajnost. Nenehne inovacije so ključ do oblikovanja profesionalne in sodobne tehnologije nege s trajnostno zaščito pred insekti. V stalnem dialogu z uporabniki družinsko podjetje proizvaja naprave za mulčenje, ki izpolnjujejo visoke zahteve vsakodnevne uporabe in njihove zahteve v praksi.

Za več informacij se lahko obrnete na naše komercialiste: https://grapak.com/komerciala

Kontaktirajte nas

Imate vprašanje ali potrebujete nasvet? 

Izpolnite spodnji obrazec in z veseljem vam bomo pomagali.

Polja označena z * so obvezna!


Grapak A1 d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
Strinjam se, da moje osebne podatke obdelujete z namenom, da me obveščate o bodočih ponudbah, storitvah, ugodnostih in izboljšavah, in sicer preko e-pošte. Pravilnik o zasebnosti