Novica

CLAAS TRION nagrajen z nagrado KMETIJSKI STROJ 2022

Mednarodna žirija je serijo kombajnov CLAAS TRION nagradila z odliko FARM MACHINE 2022 v kategoriji kombajnov.
CLAAS TRION nagrajen z nagrado KMETIJSKI STROJ 2022

Vsaki dve leti žirija mednarodnih novinarjev iz kmetijstva in kmetijske tehnike podeli nagrado FARM MACHINE Awards. Letos je žirijo v kategoriji "Kombajni" prepričal Claas-ov TRION.

"Nagrada FARM MACHINE je velika čast za vse, ki so delali na tem izdelku in potrjuje naš razvojni cilj, močno usmerjenega k strankam, tehnološko široko zasnovanega srednjega kombajna." pojasnjuje Jan-Hendrik Mohr, ki je odgovoren za področje žetve v izvršnem odboru skupine CLAAS

"Le redkokdaj so bili kmetje in izvajalci iz vseh pomembnih regij na svetu skupno, tako zavzeti za nov razvoj, kot pri TRION-u. Sodelovanje je rezultiralo  v široko pokrivanje razpona opreme. Vse od nizke do visoke zmogljivosti od 258 KM, kar daje strankam možnost, da tehnološko dohitijo LEXION-a ali pa uporabljajo preprost kombajn brez veliko elektronike”

TRION je bil prvič predstavljen in lansiran v Evropi poleti 2021 pod sloganom "Fits your farm." Z 20 modeli v ponudbi, skupaj s široko izbiro funkcij, popolnoma na novo definira zmogljivosti razred srednjega kombajna. Od 258 KM pet-hodnega do hibridnega kombajna s 435 KM in dvojnim rotorjem, so lahko skoraj vsi modeli opremljeni z gosenicami TERRA TRAC, nagnjenimi trakovi, naklonom šasije MONTANA ali različnimi stopnjami razširitve sistema za pomoč vozniku CEMOS. Poleg tega je bil pri TRION-u predstavljen novi CLAAS GPS PILOT s terminalom CEMIS 1200 za samodejno krmiljenje z GPS-om.

Serijska proizvodnja TRION-a se je začela februarja, na popolnoma prenovljenem tekočem traku za kombajne, na sedežu v Harsewinkel-u, ki je bil pred nekaj meseci.


Vir: Claas

Kontaktirajte nas

Imate vprašanje ali potrebujete nasvet? 

Izpolnite spodnji obrazec in z veseljem vam bomo pomagali.

Polja označena z * so obvezna!


Grapak A1 d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
Strinjam se, da moje osebne podatke obdelujete z namenom, da me obveščate o bodočih ponudbah, storitvah, ugodnostih in izboljšavah, in sicer preko e-pošte. Pravilnik o zasebnosti