Novica

10 let preciznega kmetijstva z IsoMatic GEOCONTROL

Kverneland je leta 2011, z namenom povečanja natančnosti in učinkovitostim kmetovanja, prvič predstavil serijo naprednih kontrolnih aplikacij za svoje trosilnike gnojil, škropilnice ter sejalnice.
10 let preciznega kmetijstva z IsoMatic GEOCONTROL

Leta 2011 je Kverneland prvič predstavil svoje napredne kontrolne aplikacije. 

Serija inteligentnih sistemov za krmiljenje strojev pod okriljem „iM FARMING“ omogoča višjo raven nadzora opravil, vključno s samodejnim vklopom/izklopom in kontrola posameznih sekcij.

IsoMatch GEOCONTROL je dodatna programska oprema znotraj termina IsoMatch Tellus GO+ ali PRO. Pomaga nadzorovati vse ISOBUS združljive stroje Kverneland Group in v kombinaciji s sprejemnikom GPS izpolnjuje potrebe po enostavnem, pametnem in učinkovitem kmetovanju.  "IsoMatch GEOCONTROL ponuja nadgradnjo inteligentnih rešitev krmiljenja strojev, za tiste, ki iščejo najvišjo raven natančnosti in efektivnosti. Med drugimi ponuja sekcijski nadzor setve in trošenje gnojil."  pojasnjuje Xavier Tros de Ilarduya, produktni vodja za tehnologijo natančnega kmetijstva Kverneland. 


10 let natančnega kmetovanja z IsoMatch GEOCONTROL

Odkar je bil IsoMatch GEOCONTROL predstavljen na Agritechnici 2011, se je v programski opremi veliko spremenilo.

Kverneland je bil eden prvih na tržišču, z rešitvijo za precizno kmetovanje, začenši s 24. odseki in eno stopnjo.  Od takrat je bil terminal IsoMatch Tellus, nadgrajen na IsoMatch Tellus PRO

Prav tako je bil v linijo izdelkov dodan 7" velik terminal IsoMatch Tellus GO+, skupaj s dodatki, kot so IsoMatch InLine, krmilna palica IsoMatch Grip in IsoMatch TopService, če naštejemo le nekaj.  Tudi sama programska oprema IsoMatch GEOCONTROL je prejela pomembne posodobitve, kot so dodajanje več odsekov, več stopenj, več jezikov in združljivost z različnimi napravami. 

IsoMatch InLine

IsoMatch GripProgramska oprema IsoMatch GEOCONTROL je omogočila razvoj dodatnih krmilnikov, kot sta GEOSPREAD in GEOSEED, za hkratno upravljanje delovnih širin in nanosov s spremenljivo stopnjo trošenja gnojil in setve.  Ker je IsoMatch GEOCONTROL združljiv z ISOBUS, se lahko uporablja za krmiljenje vseh ISOBUS primernih priključkov, pa naj gre za škropilnico, trosilnik, sejalnico ali plug itd.
Glavne prednosti IsoMatcg GEOCONTROL

  • Nadzira vse ISOBUS združljive priključke.
  • Ustvari nadzor odsekov za največjo natančnost in s tem prihranek stroškov. 
  • Krmilniki za specifični stroj (GEOSPREAD in GEOSEED) za upravljanje delovnih širin in aplikacij s spremenljivo hitrostjo.  
  • Podpira 110 sekcij in 24 stopenj.


Vir: Kverneland News

Kontaktirajte nas

Imate vprašanje ali potrebujete nasvet? 

Izpolnite spodnji obrazec in z veseljem vam bomo pomagali.

Polja označena z * so obvezna!


Grapak A1 d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
Strinjam se, da moje osebne podatke obdelujete z namenom, da me obveščate o bodočih ponudbah, storitvah, ugodnostih in izboljšavah, in sicer preko e-pošte. Pravilnik o zasebnosti