GÖWEIL

Ovijalka Göweil G5050 KOMBI

Dopolnilni priključek balirki- baliranje in ovijanje bale v enem poteku

Dopolnilni priključek balirki- baliranje in ovijanje bale v enem poteku

Naprava G5050 Kombi združuje delovne korake baliranja in ovijanja v enem samem stroju. Omogoča kombinacijo s Fendt, kot tudi Massey Ferguson balikro za okrogle bale, modeli 130F, 160V, 180V. Končana bala se "pobere" neposredno iz ovojne mize in zavije. Celoten potek dela je popolnoma optimiziran! Elektronski sistem pop...
Povpraševanje
Pošljite povpraševanje

Pošljite povpraševanje

Vpišite nam vaše podatke in naša svetovalna ekipa bo stopila z vami v stik, v roku 5-7 delovnih dni.
Ovijalka Göweil G5050 KOMBI
GÖWEIL Ovijalka Göweil G5050 KOMBI
Grapak A1 d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
Strinjam se, da moje osebne podatke obdelujete z namenom, da me obveščate o bodočih ponudbah, storitvah, ugodnostih in izboljšavah, in sicer preko e-pošte. Pravilnik o zasebnosti
Ovijalka Göweil G5050 KOMBI

Od lastnosti, ki jih mora nuditi vsaka kombinirana balirka/ovijalka, sta najpomembnejši gladek prehod bale od balirke do ovijalke ter zanesljiv postopek ovijanja. Napravo G5050 Kombi je mogoče kombinirati z vsemi obstoječimi znamkami balirk. Za bale s premerom med 0,90 in 1,50 m.

KONSTRUKCIJA

Robustna in trdna konstrukcija ter izdelan okvir zagotavljata izjemno dolgo življenjsko dobo kombinacije balirk in ovijalk. G5050 nudi izjemno okretnost in je nežna do tal zaradi kompaktne zasnove in ozkega razmika svojih osi. Poleg tega njeno nizko težišče omogoča raven manevriranja, ki ni enaka nobeni niti v legah naklona.

UPRAVLJALNA ENOTA S TIPKAMI

Ročni krmilniki so še posebej priročni, če stroj zahteva vzdrževanje in servisiranje. Upravljavcu omogočajo, da nadzoruje vse funkcije neposredno na stroju. Voznik lahko programski regulator brez težav pusti v kabini traktorja, ko mora na primer zamenjati folijo ali zamenjati rezila na stiskalnici.

HIDRAVLIČNO SHRANJEVANJE FOLIJE

Brez zadostne zaloge folije ne morete doseči visokega dnevnega izkupička. Dve držali folije G5050 Kombi omogočata, da nosite skupaj do deset zvitkov folije. Hidravlična nagibna naprava omogoča, da uporabnik nalaga ali odstrani folijo z lahkoto in na udobni delovni višini. Tako lahko ovijete približno 200 do 300 bal, odvisno od premera bale in števila folijskih plasti.

ŠASIJA

G5050 Kombi vedno nudi vrhunsko upravljanje in nadzor - ne glede na to, ali prečkate polje ali ga prevažate po cesti. Okvir je nameščen na šasiji v tandemu osi, ki je podprta na pnevmatikah 560 / 45- R22,5. Ozek razmik osi omogoča, da stroj deluje na način, ki je nežen do tal in gladek, tudi če potujete po cesti s hitrostjo 40 km / h. Kupci se lahko odločijo za kombinacijo ovijalk, opremljenih z dvojnim sistemom zračnih zavor ali hidravličnim zavornim sistemom.

ROTACIJSKA OVIJALNA ROKA S FIKSNO OVIJALNO MIZO

Ta sistem zanesljivo preprečuje, da bi bala padla, saj ni podvržena nobeni centrifugalni sili. Tekoči trakovi in štirje vrtljivi vodilni valji zagotavljajo, da se bo bala nenehno premikala naprej in posledično zagotavljala enakomerno prekrivanje folije. Ko je čas za spuščanje bal, se miza spusti vse do tal. To zagotavlja še posebej nežno razkladanje bal.

DVOJNA OVOJNA ROKA Z ENOTO ZA RAZTEZNO FOLIJO

Dvojna ovijalna roka je opremljena z dvema 750 mm razteznima enotama folije. Trije patentirani plastični valji zagotavljajo enakomerno raztezanje. Poleg tega valji niso občutljivi na temperaturo. To pomaga prihraniti film in zagotavlja trdno zavite bale. Raztezne enote so nastavljive po višini. To zagotavlja, da bodo bale vedno popolnoma zavite okoli njihovega središča. Sistem s hitro sprostitvijo omogoča hitro in enostavno menjavo praznih zvitkov. Enota za spremljanje folije bo prekinila postopek zavijanja, če se folija izteče ali se raztrga.

LOAD SENSING

Standardni hidravlični krmilni sistem "Load Sensing" samodejno prilagodi količino olja porabi. Ta nadzorni sistem s tem ne opravlja samo več funkcij hkrati, temveč hkrati zmanjšuje porabo goriva. To ima za posledico večji izhod za balo na uro. Stroj lahko upravljate tudi skupaj s traktorji brez črpalke za zaznavanje obremenitve.

AVTOMATSKI SISTEM ZA REZANJE IN DRŽANJE FOLIJE

Nož iz nerjavečega jekla zagotavlja, da bo folija rezana čisto in natančno. Hkrati je folija na mestu pritrjen z ročico rezalnika. Kmalu po tem, ko se začne postopek ovijanja, standardni lebdeči položaj zagotavlja, da se bo folija zlahka odvila.

Tehnične specifikacije

  G5050 KOMBI
Teža [kg] 5400 - 7700
Dolžina [mm] 7840
Širina [mm] 2990 
Višina [mm] 2800 - 3350 
Premer bale [m] 0.90 - 1.50 
Max. teža bale [kg] 1800
Olje  pri 60 l/min / 190 barov

Teža bale [kg]

do 1800 

Video

Kontaktirajte nas

Imate vprašanje ali potrebujete nasvet? 

Izpolnite spodnji obrazec in z veseljem vam bomo pomagali.

Polja označena z * so obvezna!


Grapak A1 d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
Strinjam se, da moje osebne podatke obdelujete z namenom, da me obveščate o bodočih ponudbah, storitvah, ugodnostih in izboljšavah, in sicer preko e-pošte. Pravilnik o zasebnosti