GÖWEIL

Ovijalka Göweil G5020

Ovijalka G5020 se ponaša z dvema ovijalnima rokama in je idealna za profesionalce, ki delajo na več različnih lokacijah. Izdelke v rangu G5010 in G5020 dopoljnjuje krmilna enota PROFI, ki je med standardno opremo in omogoča popolnoma avtomatsko krmiljenje. Za bale s premerom med 0,90 in 1,35/1,55 m.
Povpraševanje
Pošljite povpraševanje

Pošljite povpraševanje

Vpišite nam vaše podatke in naša svetovalna ekipa bo stopila z vami v stik, v roku 5-7 delovnih dni.
Ovijalka Göweil G5020
GÖWEIL Ovijalka Göweil G5020
Grapak A1 d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
Strinjam se, da moje osebne podatke obdelujete z namenom, da me obveščate o bodočih ponudbah, storitvah, ugodnostih in izboljšavah, in sicer preko e-pošte. Pravilnik o zasebnosti
Ovijalka Göweil G5020

Konstrukcija

Trdna konstrukcija in kakovostna izdelava ovijalke zagotavljata izjemno dolgo življenjsko dobo. Zaradi svoje kompaktne in široke zasnove je ovijalka za okrogle bale izjemno gibčna in popolnoma primerna za delo na pobočju. Poleg tega njeno nizko težišče omogoča nižjo stopnjo manevriranja. Standardne pnevmatike 380 / 55-17AW zagotavljajo enakomerno porazdelitev teže in so nežne do tal.

Rotacijska ovijalna roka s fiksno ovijalno mizo

Ta sistem zanesljivo preprečuje, da bi bala padla, saj ni podvržena nobeni centrifugalni sili. Tekoči trakovi in štirje vrtljivi vodilni valji zagotavljajo, da se bo bala nenehno premikala naprej in posledično zagotavljala enakomerno prekrivanje folije. Ko je čas za spuščanje bal, se miza spusti vse do tal. To zagotavlja še posebej nežno razkladanje bal.

Upravljanje

Resničen vrhunec je uporabniku prijazen in enostaven za uporabo programski nadzor PROFI. Delovni koraki se izvajajo popolnoma avtomatično. Ročni nadzor vseh funkcij in parametrov je še vedno mogoč.

Ovijalna roka z enoto za raztezno folijo

Raztezna enota folije je zasnovana za namestitev 750 mm zvitkov folije. Trije patentirani plastični valji poskrbijo za popolnoma enakomerno raztezanje. Poleg tega valji niso občutljivi na temperaturo. Ta lastnost pomaga pri shranjevanju folije in zagotavlja, da bodo bale trdno in tesno zavite. Ovijalna roka je na voljo v dveh velikostih - dodaten bonus je, da so raztezne enote nastavljive po višini. To zagotavlja, da bodo bale vedno popolnoma zavite okoli njihovega središča. Sistem s hitro sprostitvijo omogoča hitro in enostavno menjavo praznih zvitkov folije.

Avtomatski sistem rezanja in držanja folije

Nož iz nerjavečega jekla zagotavlja, da bo folija rezana čisto in natančno. Hkrati je folija na mestu pritrjen z ročico rezalnika. Kmalu po tem, ko se začne postopek ovijanja, standardni lebdeči položaj zagotavlja, da se bo folija zlahka odvila.

Os

Stroj je nameščen na premični osi. Delovni položaj je premaknjen v desno, kar omogoča popolno razporeditev teže.

Prednosti:

  • Popolna porazdelitev teže, zlasti med pobiranjem bale 
  • ovoj lahko vlečejo tudi manjši traktorji
  • Odlična stabilnost na pobočjih

Vzvod

Ročice so še posebej priročne med vzdrževanjem in servisiranjem. Omogočajo vam nadzor nad vsemi funkcijami in procesi neposredno na stroju. Voznik lahko programski regulator brez težav pusti v kabini traktorja, ko mora na primer zamenjati folijo.

Shranjevanje folije

Ko delate dolge dni, morate poskrbeti, da imate dovolj folije. Ta ovijalka vam omogoča, da nosite do šest zvitkov folije. Držala so nameščena na vlečnem drogu. Ta ureditev omogoča enostavno in enostavno nalaganje in razkladanje zvitkov folije na udobni delovni višini.

Pregibno oje

Hidravlično nastavljiv vrteči vlečni drog vam omogoča upravljanje stroja s popolno lahkoto - dvigovanje bale od spredaj v smeri vožnje balirke, odlaganje bale proti zadku. Za izjemno okretnost ovijalke skrbi standardna spodnja povezava. Ko ste prisiljeni krmariti po tesnih točkah na polju, bo operater cenil minimalni polmer zavoja kot odločilno korist!

Pick-Up

Hidravlična nakladalna ročica nežno prijema balo in jo gladko postavi na ovijalno mizo, ki se med dviganjem bale rahlo nagne naprej.
Ker ga je mogoče nastaviti na pet različnih položajev, se lahko nakladalna ročica popolnoma prilagodi premeru bale. Zahvaljujoč vrteči se sprejemni cevi, nameščeni s kroglico, se bala nikoli ne stisne ali poškoduje. Zagotavlja tudi, da se bale zanesljivo pobira tudi na zahtevnih terenih. Pobiranje bal se izkaže tudi za izjemno priročno, kadar morate prevažati dve bali.

Tehnične specifikacije

  G5020
Teža [kg] 1780
Dolžina [mm] 3940
Širina [mm] 2750
Višina [mm] 3060
Premer bale [m] 0.90 - 1.50
Max. teža bale [kg] 1800

Video

Kontaktirajte nas

Imate vprašanje ali potrebujete nasvet? 

Izpolnite spodnji obrazec in z veseljem vam bomo pomagali.

Polja označena z * so obvezna!


Grapak A1 d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
Strinjam se, da moje osebne podatke obdelujete z namenom, da me obveščate o bodočih ponudbah, storitvah, ugodnostih in izboljšavah, in sicer preko e-pošte. Pravilnik o zasebnosti