Pfanzelt

Gozdarski traktor Pfanzelt PM TRAC

Povpraševanje
Pošljite povpraševanje

Pošljite povpraševanje

Vpišite nam vaše podatke in naša svetovalna ekipa bo stopila z vami v stik, v roku 5-7 delovnih dni.
Gozdarski traktor Pfanzelt PM TRAC
Pfanzelt Gozdarski traktor Pfanzelt PM TRAC
Grapak A1 d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
Strinjam se, da moje osebne podatke obdelujete z namenom, da me obveščate o bodočih ponudbah, storitvah, ugodnostih in izboljšavah, in sicer preko e-pošte. Pravilnik o zasebnosti
Gozdarski traktor Pfanzelt PM TRAC

Traktor Pm Trac nemškega proizvajalca Pfanzelt je univerzalen delovni stroj, idealen za vse tiste, ki delajo na več različnih področjih, kot so kmetijstvo, gozdarstvo, skrb za okolje in komunalno delo, saj se s svojim sodobnim sistemom lahko hitro prilagaja delu na različnih področjih. Kombinacija brezstopenjskega pogona, nosilnega okvirja za težko delovno opremo in kabine z vrtljivim voznikovim deloviščem nam omogoča, da lahko obvladamo veliko različnih vrst delovnih projektov.

XXL kabina

Kabina XXL nudi uporabniku sodoben in dobro urejen delovni prostor. Zahvaljujoč 350 ° električno vrtljivi delovni postaji voznika in velikim ter visokim oknom, katerih površina je skupno več kot 7 m2, ima voznik optimalen pregled nad delovnim okoljem. Poleg velikega udobja pri vožnji in dobri preglednosti, zagotavlja Pm Trac uporabniku tudi maksimalno varnost.

Sistem hitrega snemanja in dodajanja opreme brez orodja

Tudi Pm Trac ima Pfanzeltov sistem hitrega snemanja in dodajanja opreme brez orodja. Posebna konzola z ukazi je nameščena na zadnji strani  nosilnega okvirja in omogoča hitre spremembe v nastavljanju in odklapljanju različne delovne opreme. Vitli, nakloni kosilnic, sekačev, dvigala in ostala oprema so tako lahko enostavno in hitro nameščeni in tudi odstranjeni. Za odstranitev dvigala je tako npr. potrebno manj kot 20 minut.

Traktor ima tudi vse standardne povezave, tako, da ga je možno uporabljati brez kakršnih koli omejitev tudi za kmetijska dela. Zaradi svoje edinstvene kombinacije je to delovni stroj za vse letne čase, z možnostjo uporabe v gozdarstvu, kmetijstvu, skrbi za okolje in v komunalne namene.

Traktorje Pm Trac odlikuje visoka učinkovitost ter nizki obratovalni stroški, ki so doseženi s pomočjo kombinacije sodobne tehnologije motorjev, močnih hidravličnih sistemov in ekonomičnega power-split menjalnika. Dodatno k dobri gospodarnosti pripomorejo še nizki vzdrževalni stroški.

Podvozje

Zadnja generacija traktorjev Pm Trac III ima popolnoma novo podvozje, razvito posebej za gozdarske namene. Vse prejšnje generacije traktorjev so bile namreč zasnovane na podvozju traktorjev, ki se običajno uporabljajo v kmetijske namene, vendar je bilo le to za zahtevne potrebe gozdarstva premalo. Posebna cevasta os je sedaj namenjena težjim obremenitvam. (Ima tudi hidravlično vzmetenje osi, ki se izklopi, ko traktor miruje in kolesa se popolnoma zablokirajo.)

Prevoz po cesti

Z maksimalno dovoljeno hitrostjo 50 km / h je možno Pm Trac premikati iz ene na drugo delovno lokacijo po cesti. Luči in blatnik se za potrebe cestne vožnje hitro nastavijo.

Model Pm Forsttrac 2380 je poseben model, zaradi svoje zasnove specializiran in optimiran za težke delovne naloge v gozdu. Sprednji vitel mu omogoča dodatne delovne funkcije, obenem pa ima stroj zaradi optimalne porazdelitve teže minimalen vpliv na tla.

Tehnične specifikacije

Motor
Motor Deutz TCD 6,1 L6 Agri
Moč 133 kW
Število cilindrov 6
Hlajenje vodno hlajenje, turbina
Prostornina motorja 6.100 cm3
max. navor 818 Nm pri 1.500 obr/min
Rezervoar 145 l
Menjalnik
Tip ZF S-matic
Sprecifikacija

power split, brezstopenjski menjalnik s funkcijo tempomata,

0-50 km/h, inverter, aktivni nadzor mirovanja (Parkšpera)

Hidravlika
Tip Load Sensing hidravlika, aksialna batna črpalka z nadzorom pretoka
Moč hidravlike 140 l/min / 210 bar
Opcijska pomožna črpalka 120 l/min / 210 bar
Upravljanje Elektronski ventili - proporcioalni, nastavitev preko terminala
Krmiljenje Hidrostatično krmiljenje, volan stransko delno priklopen za delovni položaj; v delovnem položaju upravljanje preko joysticka
Kabina Velika kabina, zračno vzmetena, površina stekel 7 m2, 2 strešna okna, kabina po normah ISO
Zračni sedež z gretjem 350°obračanje
Ventilacija 3 stopenjski ventilator, klima
Luči 12 delovnih luči integriranih v kabino.
Pogon Komfortni vsekolesni pogon z uravnavanjem diferenciala.
Zavore Hidravlične lamelne zavore v oljni kopeli; lamelne zavore na zadnji osi, zračni zavorni sistem, parkirna zavora.
Kardanska gred 4 obrati kardana 540, 540E, 1000, 1000E U/min
Elektronika Centralno upravljanje in nadzor nad motorjem, menjalnikom, ventili; terminal na zaslonu na dotik
Hidravlično dvigalo
Prednja hidravlika Maksimalna dvižna sila 35 kN, dvosmerno
Zadnja hidravlika

Maksimalna dvižna sila 82 kN, upravljanje preko elektronskega krmilnega ventila,

plavajoči položaj, preklop na dvosmerno delovanje, nastavljivi stabilozatorji.

Prednji nakladalec Vpetje integrirano v prednji del traktorja

Video

Kontaktirajte nas

Imate vprašanje ali potrebujete nasvet? 

Izpolnite spodnji obrazec in z veseljem vam bomo pomagali.

Polja označena z * so obvezna!


Grapak A1 d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
Strinjam se, da moje osebne podatke obdelujete z namenom, da me obveščate o bodočih ponudbah, storitvah, ugodnostih in izboljšavah, in sicer preko e-pošte. Pravilnik o zasebnosti