Sejalnica Kverneland Optima RS

Sejalnica Kverneland Optima RS

Sejalnica Kverneland Optima RS

Kverneland

Prodajalec: Kverneland

Sejalnica Kverneland Optima RS

Okvir sejalnice Optima RS je zasnovan za kmete in izvajalce, ki iščejo trdno in enostavno rešitev z visoko učinkovitostjo.

Okvir sejalnice Optima RS je na voljo v delovni širini od 6.1 do 9.3 m. Za maksimalno prilagodljivost je mogoče okvir Optima RS prilagoditi različnim širinam vrst, od 35 cm do 80 cm v enakomernih in neenakomernih konfiguracijah. Opremljen je lahko s celotno paleto sejalnih enot Kverneland: Optima HD-II, visokohitrostno sejalno enoto Optima SX, standardno ali tandemsko sejalno enoto. Trden in močan okvir iz kvadratne cevi velikosti 180 mm x 180 mm je pripravljen za prevoz do 18 sejalnih enot HD-II ali SX.

Okvir sejalnice Optima RS je lahko za dobro razporeditev teže opremljen z velikim 2000-litrskim lijakom za gnojila ali pa s sprednjim lijakom DF1 / DF2. Poleg tega je aplikator z mikro zrnci na električni pogon na voljo do 18 vrst.

Za varen cestni prevoz je na voljo močna vzdolžna transportna naprava. Stroj ustreza novi EU-homologaciji in je pripravljen za prevoz s hitrostjo 40 km / h, tudi z 18 vrstami in gnojilom. To je zaradi pnevmatskega zavornega sistema.

Prednosti:

  • Trdna in enostavna zasnova okvirja
  • Prilagodljiva prilagoditev različnim širinam vrst
  • Uporabniku prijazno s popolnim nadzorom funkcije iz kabine traktorja
  • Prijazen okolju z precizno in natančno določeno aplikacijo z GEOCONTROL in GEOSEED
  • Varčevanje s semeni in gnojili
  Optima RS
Delovna širina [m] 6.1 6.8 7.6 8.3 9.3
Število vrst  8 - 12 8 - 16 12 - 16 12 - 18 12 - 18
Medvrstna širina [cm]  45 - 80 35 - 80 65 45 - 70 50 - 80

Povpraševanje

    1. Grapak d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Galerija

Katalog

Hitro iskanje po izdelkih: