Novica

Predstavlamo vam nov stroj VENTOR 4150 iz podjetja GRIMME

Ste na polju že kdaj videli "Transformerja" ? 
Predstavlamo vam nov stroj VENTOR 4150 iz podjetja GRIMME

Predstavljamo vam nov kmetijski stroj proizvajalca GRIMME: VENTOR 4150 

Ste na polju že kdaj videli "Transformerja" ?  Če je vaš odgovor ne, potem si oglejte nov stroj VENTOR 4150 iz podjetja GRIMME. Stroj je bil pred novinarji iz 34 držav predstavljen te dni! Podjetju GRIMME je zopet uspelo narediti evolucijo v 4 - redni tehniki, ki se lahko sedaj brez težav vozi tudi po javnih cestah. Zaradi delitve toka materiala in preklopnih separatorjev (1m na vsako stran), jim je uspelo v kompakten 4 redni kombajn združiti vse glavne funkcije: sejanje, višinski transport in ločevanje cime.

Večjo učinkovitost in večjo zaščito tal ter pridelka ponuja nov dvoredni kombajn EVO 290, s svojim tri-kolesnim podvozjem in 9 tonskim bunkerjem.

Oba stroja bosta do sejma AGRITECHNICA dobila tudi novo zunanjo podobo. 

GRIMME Landmaschinenfabrik najboljši med konkurenti !

Kontaktirajte nas

Imate vprašanje ali potrebujete nasvet? 

Izpolnite spodnji obrazec in z veseljem vam bomo pomagali.

Polja označena z * so obvezna!


Grapak A1 d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
Strinjam se, da moje osebne podatke obdelujete z namenom, da me obveščate o bodočih ponudbah, storitvah, ugodnostih in izboljšavah, in sicer preko e-pošte. Pravilnik o zasebnosti