Novica

Pravočasno poskrbite za učinkovito ogrevanje z grelci KROLL

Prihajajo hladnejši dnevi, zato razmislite o učinkovitem ogrevanju vaše delavnice, hale ali skladišča.
Pravočasno poskrbite za učinkovito ogrevanje z grelci KROLL

GRELNIKI ZRAKA KROLL


Prihajajo hladnejši dnevi, zato razmislite o učinkovitem ogrevanju vaše delavnice, hale ali skladišča.
V Grapaku vam nudimo različne rešitve nemškega proizvajalca KROLL. Mednje sodijo tudi stacionarni grelci zraka v kombinaciji z univerzalnim oljnim gorilnikom.


STACIONARNI GRELECI ZRAKA  S

Stacionarni grelci zraka so vsestranski in gospodarni. Glede na letni čas in potrebo lahko napravo uporabljate za prezračevanje prostora s svežim zrakom ali za ogrevanje z mešanim zrakom oz. krožečim zrakom. Zahvaljujoč kratkemu času ogrevanja je toplota takoj na razpolago. Nizki stroški za montažo in inštalacijo še dodatno znižujejo investicijske stroške. Topel zrak bo prosto izpihan, naprava pa je lahko priključena na mrežo kanalov, ki vodijo topel zrak do prostora, ki ga je potrebno ogreti.

Grelci zraka Kroll so izdelani po visokih evropskih standardih, izgorevalna komora je izdelana iz jekla, visoko kvalitetnih sestavnih delov znanih proizvajalcev in učinkovitega ventilatorja.


UNIVERZALNI OLJNI GORILNIK KG/UB

Univerzalni oljni gorilnik Kroll je res vsestransko uporaben.  Nastavitev se izvede z enostavno menjavo dovoda zraka, brez menjave kateregakoli dela. Zahvaljujoč domišljeni tehniki olje zgori efektivno, skorajda brez dima in vonja. Za delovanje grelcev zraka ali grelcev vode je dodatno potreben pretočni sistem z ogrevanim filtrom in plavajočim odsesavanjem; pri Krollovih gorilnikih so vam tudi tukaj na razpolago primerni dodatki. Pri uporabi v napravah za ogrevanje s pomočjo ogrevanja vode mora biti izgorevalna kamra zadosti velika. Za izboljšanje zgorevanja je po naročilu dobavljiv tudi žareč cevni vložek. Razen tega mora biti zagotovljena oskrba s stiskanim zrakom.

Na voljo so modeli od 25 do 200kW. 

Kontaktirajte nas

Imate vprašanje ali potrebujete nasvet? 

Izpolnite spodnji obrazec in z veseljem vam bomo pomagali.

Polja označena z * so obvezna!


Grapak A1 d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
Strinjam se, da moje osebne podatke obdelujete z namenom, da me obveščate o bodočih ponudbah, storitvah, ugodnostih in izboljšavah, in sicer preko e-pošte. Pravilnik o zasebnosti