Novica

OBVESTILO O ZAČASNEM DIGITALNEM POSLOVANJU

V podjetju Grapak A1 v času izbruha korona virusa v skrbi za Vaše zdravje in zdravje naših zaposlenih začasno prehajamo na digitalno poslovanje.
OBVESTILO O ZAČASNEM DIGITALNEM POSLOVANJU

OBVESTILO O ZAČASNEM DIGITALNEM POSLOVANJU

V podjetju Grapak A1 d.o.o. sta zdravje naših zaposlenih in Vas, spoštovane stranke in obiskovalci, naša absolutna prioriteta. Zato bosta naša prodajna centra v Strahinju in Hočah od srede, 18. marca, za obiskovalce zaprta (predvidoma do konca meseca marca).

V tem času bomo poslovali digitalno. Tako bomo skupaj z vami pomembno pripomogli k zajezitvi širjenja korona virusa.

Dobava rezervih delov je nemotena, večina rezervnih delov je na zalogi pri nas v skladišču. Naročila iz centralnih skladišč v Avstriji in Nemčiji potekajo nemoteno,  po ustaljenem urniku.

 

Naša ekipa vam je na voljo na naslednjih kontaktnih številkah:

· Če potrebujete informacije s področja rezervnih delov, vas prosimo, da nas pokličete na številko 030 711 170 Jure ali 030 718 999 Tina,

· Če potrebujete pomoč s področja servisa kmetijskih strojev, vas prosimo, da nas pokličete na številko 030 711 173 Boris.

- Če potrebujete informacije s področja novih kmetijskih strojev, vas prosimo, da nas pokličete na številko:

PE Hoče: 02 613 0106

PE Strahinj: 04 277 2700

 

SKRBIMO ZA HIGIENO ROK IN ODPRIMO SRCE. S KUPNIMI MOČMI NAM BO USPELO !

Kontaktirajte nas

Imate vprašanje ali potrebujete nasvet? 

Izpolnite spodnji obrazec in z veseljem vam bomo pomagali.

Polja označena z * so obvezna!


Grapak A1 d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
Strinjam se, da moje osebne podatke obdelujete z namenom, da me obveščate o bodočih ponudbah, storitvah, ugodnostih in izboljšavah, in sicer preko e-pošte. Pravilnik o zasebnosti