Novica

Akplas cevni sistemi z raspršilci

Prihaja čas, ko namakanje postane ključno za uspešno pridelovanje, saj so klimatski pogoji postali izjemno neugodni in nepredvidljivi. Dober pridelek je tako odvisen izključno od učinkovitega namakanja. Rešitve za namakanje, ki jih nudimo v ekipi Grapak, imajo mnoge prednosti, v prvi vrsti pa je zagotovo ugodna in dostopna cena.
Akplas cevni sistemi z raspršilci

Ekipa Grapak vam ponuja namakalni sistem cevi in razpršilcev Akplas! Sistem odlikuje enostavnost – razpršilce enostavno priključite na nosilce – med samim delovanjem pa je na ta način poškropljenih 35 m površine v radiju 360°okoli središčnega izhodišča vsakega razpršilca. Veliko prednost predstavlja tudi delovni tlak do 6 barov, ki omogoča nizke stroške namakanja. Z dobro razporeditvijo vam sistem omogoča prek 92% homogenosti namakanja in je primeren tudi za zahtevne in občutljive kulture. Kljub uporabi struktura zemlje ostane enaka, po uporabi namreč ni zbita, širok nabor komponent in velikosti cevi (od 50 do 200 mm) pa nudi enostavno namestitev in uporabo sistema. Nelomljive cevi in ostali deli so odporni na zunanje dejavnike, kot so korozija in mikroorganizmi. Transport je enostaven, zanesljiv sistem tesnil pa preprečuje prepuščanje in izgubo vode. Prav tako je sistem kompatibilen tudi z ostalimi sistemi za razpršilce.


Pred odločitvijo, kaj bi bilo za posamezno parcelo najprimernejše glede na same dimenzije, vam o tem seveda tudi svetujemo. Glede na podatke, ki jih dobimo, ocenimo, kakšna postavitev bi bila najboljša za optimalno namakanje. Vse cevi in priključki so potrjeni s strani proizvajalca (ISO9001), v podjetju Grapak pa vam ob nakupu zagotavljamo kar 5-letno garancijo na celotno naročilo.


Za več informacij pošljite povpraševanje:

https://grapak.com/izdelek/namakalni-sistem-cevi-in-razprsilcev-akplasKontaktirajte nas

Imate vprašanje ali potrebujete nasvet? 

Izpolnite spodnji obrazec in z veseljem vam bomo pomagali.

Polja označena z * so obvezna!


Grapak A1 d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
Strinjam se, da moje osebne podatke obdelujete z namenom, da me obveščate o bodočih ponudbah, storitvah, ugodnostih in izboljšavah, in sicer preko e-pošte. Pravilnik o zasebnosti