Rezultati iskanja produktov (290)

Razvrsti produkte po:
 • TRAKTORJI FASTRAC

                                            ODKRIJTE RAZLIKO, KI JO ZAGOTAVLJA FASTRAC
  JCB izdeluje edinstven traktor FASTRAC od leta 1991. Rezultat 25 let inovacij je najbolj produktivna, najbolj vsestranska in varna serija traktorjev na trgu.

  FASTRAC je edinstven v ponudbi popolnega sprednjega in zadnjega vzmetenja za neprimerljivo vožnjo, udobje in oprijem. Edinstvena konstrukcija podvozja JCB traktorjev je zasnovana za trdnost, stabilnost in sposobnost prenašanja največjih obremenitev. Naša centralno nameščena kabina zmanjšuje morebitne sunke in pomaga pri doseganju skoraj 50/50 porazdelitve teže, zaradi česar je delo strojnika bolj udobno in bolj produktivno.

  Za vas je vse čisto in preprosto. FASTRAC lahko gladko in varno na polju in med polji doseže potovalno hitrost do 80 km/h

  Več o produktu »
 • FASTRAC ZA KOMUNALNO DEJAVNOST

  Ne glede na to kje stroj dela; pri vzdrževanju avtocest, na letališču, v zimski službi, v gozdu ali na gradbiščih, ima ta stroj primerljivo dobičkonosnost, ki jo boste pri drugih strojih iskali zaman.

  Najvišja vlečna zmogljivost, široka paleta možnosti nadgradnje in največja hitrost do 70 km/h. Na ta način boste dosegli maksimalno fleksibilnost vašega voznega parka in maksimalno učinkovitost.

  Vedno več občin in ponudnikov storitev odkrivajo prednosti vsestranskosti JCB FASTRAC. Edinstveno popolnoma avtomatsko vzmetenje z avtomatsko kontrolo nivoja, brezstopenjskim menjalnikom, Deluxe kabino z veliko prostornostjo in številnimi priključnimi možnostmi zagotavljajo neprimerljivo prilagodljivost, zmogljivost, udobje in produktivnost.

  Stroj je opremljen z brezstopenjskim CVT menjalnikom s številnimi konfiguracijskimi možnostmi. To omogoča neverjetno natančen nadzor nad celotnim razponom hitrosti od 0 do 60 km / h za serijo 4000 in 0 do 70 km / h za serijo 8000.

  Več o produktu »
 • KOMPAKTNI TELESKOPSKI NAKLADALNIKI

  VELIKI V MAJHNIH PROSTORIH

  JCB-JEVA SERIJA »LOADALL« POOSEBLJA NAJVIŠJO RAVEN ZMOGLJIVOSTI IN PRODUKTIVNOSTI. OD REVOLUCIONARNEGA MODELA 516-40 DO 525-60 SE MAJHNI TELESKOPSKI NAKLADALNIKI PONAŠAJO Z VRHUNSKO VSESTRANSKOSTJO IN MANEVRIRANJEM, S KATERIM LAHKO USMERJATE NAKLADALNIK TUDI V NAJMANJŠIH PROSTORIH.

   

  Več o produktu »
 • TELESKOPSKI NAKLADALNIKI

  ŠTEVILKA 1 NA SVETU

  JCB je bil od leta 1977 pionir na področju koncepta teleskopskega nakladalnika. Od takrat smo ostali prva izbira na svetu in paleta teleskopskih nakladalcev znamke JCB je postala vrhunec najvišje ravni učinkovitosti in produktivnosti. Ne samo to, ampak tudi paleta JCB teleskopskih nakladalnikov je ena najobsežnejših na svetu s konkurenčnimi obratovalnimi stroški, svetovno kakovostjo izdelave, zavidljivo vsestranskostjo in vrhunsko poprodajno vrednostjo..

  Naša ponudba teleskopskih viličarjev je zelo močna v ponudbi na omejenem prostoru delovanja in ponuja kapaciteto do 4.9 tonskega tovora in 20m dosega. NA voljo je velika izvora priključkov.

  Del vzroka, da je JCB-jev teleskopski nakladalnik ostal pred konkurenco, je naša stalna zavezanost inovacijam. Večina JCB nakladalnikov ima naš svetovno znani motor Ecomax, medtem ko so vsi stroji zasnovani za maksimalno okretnost in imajo 3 različne načine krmiljenja.

  Torej, ko gre za izbiro teleskopskega nakladalnika, je res samo ena izbira: JCB »Loadal«

  Prenovljena serija III  s povečano dvižno silo in novo  CommandPlus kabino ponuja še več udobja za upravljalca (12% povečanje velikosti kabine , 50% zmanjšanje hrupa v kabini, 14% povečanje vidnega kota….)

   

  IZVEDENKE OPREME

  AGRI 32km/h ali 40 km/h  4 prestave 109 KM - 4,4l motor
  AGRI PLUS 32km/h  4 prestave 125 KM - 4,4l motor  ali 145 KM 4,8l motor
  AGRI SUPER 40km/h 6 prestav 125 KM - 4,4l motor ali 145 KM 4,8l motor
  AGRI PRO 40km/h 0-19 km/h hidrostat, 19-40 km/h PowerShift  145 KM - 4,8l motor


  Več o produktu »
 • KOMPAKTNI KOLESNI NAKLADALNIKI

  KOMPAKTNI DVORIŠČNI NAKLADALNIKI


  NAŠI KOMPAKTNI KOLESNI NAKLADALNIKI SO POPOLNA REŠITEV ZA DELO V MAJHNIH PROSTORIH. SO MAJHNI, OKRETNI IN VSESTRANSKI TER SE PONAŠAJO S HIDROSTATIČNIM MENJALNIKOM, ŠTIRIKOLESNIM POGONOM, ZGIBNIM KRMILJENJEM, VRHUNSKO ODDALJENOST OD TAL IN NIZKO KABINO.

  Več o produktu »
 • KOLESNI NAKLADALNIKI

  UDOBJE IN PRODUKTIVNOST Z ROKO V ROKI

  ŽE VEČ KOT 45 LET PODJETJE JCB RAZVIJA IN PROIZVAJA KOLESNE NAKLADALNIKE, KI PREMIKAJO MAKSIMALNO KOLIČINO MATERIALA IN PRI TEM IZKORISTIJO VSAKO KAPLJICO GORIVA. NAŠA NAJNOVEJŠA PONUDBA SE PRI TEM PRAV NIČ NE RAZLIKUJE, SAJ SE PONAŠA S POPOLNOMA USKLAJENIMI MOTORJI, OSMI, PRENOSOM MOČI IN HIDRAVLIKO, KAR ZAGOTAVLJA ULTIMATIVNO UČINKOVITOST.

  Več o produktu »
 • TELESKOPSKI KOLESNI NAKLADALNIKI

  SKRB ZA UPRAVLJALCA JE NA PRVEM MESTU

   

  TELESKOPSKI KOLESNI NAKLADALNIKI, ZASNOVANI ZA VRHUNSKO VSESTRANSKO DELO V TESNIH PROSTORIH, SE PONAŠAJO Z NAJBOLJ UDOBNIM, PRODUKTIVNIM IN VARNIM POLOŽAJEM ZA UPRAVLJALCA, SUPERIORNO VLEČNO SILO, STALNIM ŠTIRIKOLESNIM POGONOM, PRETOČNO HIDRAVLIKO IN ŠE VEČ.

  Več o produktu »
 • VILIČARJI TELETRUK

  NAJBOLJ VSESTRANSKI VILIČARJI NA SVETU

  ZDRUŽITE MAJHNO PORABO MALEGA INDUSTRIJSKEGA VILIČARJA S PROTIUTEŽJO, TELESKOPSKO ROKO TELESKOPSKEGA NAKLADALNIKA, POPOLNOMA ZAPRT HIDROSTATIČNI POGONSKI SISTEM IN HIDRAVLIČNI NOSILEC, NA KATEREM JE MOGOČE HITRO ZAMENJATI PRIKLJUČEK, IN DOBILI BOSTE VILIČARJA TELETRUK. PONUDBA OBSEGA MODELE Z ZMOGLJIVOSTJO OD 2500 KG DO 3500 KG NA DVO- ALI ŠTIRIKOLESNI POGON.

  Več o produktu »
PrviPrejšnji12345ZadnjiVsi

Hitro iskanje po izdelkih: