Prednji rezervoar Kverneland DF-1

Prednji rezervoar Kverneland DF-1

Prednji rezervoar Kverneland DF-1

Kverneland

Prodajalec: Kverneland

Prednji rezervoar Kverneland DF-1

Modularna struktura Kverneland DF-1 zagotavlja enakomerno porazdelitev teže po celotni razporeditvi stroja, kar traktorju zagotavlja največjo uravnoteženost. To izboljšuje varnost in manevriranje, hkrati pa daje vozniku neomejen pogled na celoten stroj.

Kverneland DF-1 je bolj prilagodljiv kot običajne sejalnice. Uporabljajo se lahko za konvencionalno in natančno setev. Za natančno setev je sprednji koš opremljen s posebnimi dozirnimi napravami in ustrezno razdelilno glavo za gnojenje z vrsticami.

Rezervoar DF-1 je serijsko opremljen z mehanskim pogonom in centralno odmerno napravo. Kot opcija je lahko rezervoar DF-1 opremljen z električno odmerjeno napravo ELDOS.

Prednosti:

  • Uravnotežena porazdelitev teže
  • Izboljšana varnost in manevriranje
  • Neomejen pogled od zadaj
  • Uporablja se za gnojenje vrst v kombinaciji s precizno sejalnico

 

Merilna naprava

Centralna merilna naprava natančno odmeri katerikoli željeni volumen semena od 2 kg/ha do 380 kg/ha. Za sejanje drobnega semena, lahko merilno napravo nastavimo na micro-merjenje brez potrebe orodja. Naprava je centralno postavljena in lahko dostopna pod rezervoarjem.

Elektronski nadzor

Sejalnico lahko opremimo z Kverneland Accord sistemom sejalnih poti FGS ali Signus. Sistem sejalnih poti dovoljuje uporabniku uporabo več različnih že programiranih ritmov poti. FGS opozori kadar je zaloga v rezervoarju nizka. Dodatno lahko pnevmatsko sejalnico opremimo z Tellus GO in IsoMatch Tellus terminalom.

Rezervoar

Zahvaljujoč odprtju po celi širini, lahko rezervoar enostavno napolnimo ročno z vrečami ali z sprednjim nakladačam. Z razširitvami lahko povečamo osnovno kapaciteto na 1700l.

  Delovna širina (m) Kapaciteta (l) Weight (kg)
DF-1 3.0 / 3.5 / 4.0 / 4.5 1150 (1700) 570 - 800

Povpraševanje

    1. Grapak d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Galerija

Katalog

Hitro iskanje po izdelkih: