Sejalnica Kverneland S-drill

Sejalnica Kverneland S-drill

Sejalnica Kverneland S-drill

Kverneland

Prodajalec: Kverneland

Sejalnica Kverneland S-drill

Sejalnica S-drill je težka različica sejalnice DA. Na voljo z delovno širino 3, 3.5 ali 4 m, je visoko zmogljiv stroj za večje kmetije in nepremičnine. Zahvaljujoč univerzalnem priklopu, lahko s-drill montiramo na obstoječo Kverneland brano, kot tudi na druga orodja za pripravo zemlje. Mehanska nastavitev pritiska črtal je osnovna oprema, hidravlična verzija je opcijska.

Prednosti:

  • Kompaktna izdelava blizu traktorja za manjšo potrebo moči.
  • Velik rezervoar do 1050l
  • Velik robusten pokrov
  • Možno polnjenje ročno ali z prednjim nakladalnikom

Elektronski nadzor

Sejalnico lahko opremimo z Kverneland sistemom sejalnih poti FGS ali Signus. Sistem sejalnih poti dovoljuje uporabniku uporabo več različnih že programiranih ritmov poti. FGS opozori kadar je zaloga v rezervoarju nizka. Dodatno lahko pnevmatsko sejalnico opremimo z Tellus GO in IsoMatch Tellus terminalom.

Merilna naprava

Centralna merilna naprava natančno odmeri katerikoli željeni volumen semena od 2 kg/ha do 380 kg/ha. Za sejanje drobnega semena, lahko merilno napravo nastavimo na micro-merjenje brez potrebe orodja. Naprava je centralno postavljena in lahko dostopna pod rezervoarjem.

Rezervoar

Zahvaljujoč odprtju po celi širini, lahko rezervoar enostavno napolnimo ročno z vrečami ali z sprednjim nakladačam.

  Delovna širina (m) Kapaciteta (l) Teža (kg)
s-drill 3.0/3.5/4.0 1050 618 - 732

Povpraševanje

    1. Grapak d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Galerija

Katalog

Hitro iskanje po izdelkih: