Sejalnica Kverneland DA

Sejalnica Kverneland DA

Sejalnica Kverneland DA

Kverneland

Prodajalec: Kverneland

Sejalnica Kverneland DA

Kverneland DA je lahka s kultivatorjem nameščena sejalnica za brane. Uporaba je lahko samostojna, kot na traktorju nameščen stroj ali z kombinacijo z priključki za pripravo zemlje. Z DA lahko gojenje in vrtanje poteka v enem prehodu, to omogoča sistem sklopke. Standardno je DA opremljen z 1000 vrt/min V-belt pogonom. Dodatno jo lahko opremimo z hidravličnim pogonom, če je potrebno.

Merilna naprava

Centralna merilna naprava natančno odmeri katerikoli željeni volumen semena od 2 kg/ha do 380 kg/ha. Za sejanje drobnega semena, lahko merilno napravo nastavimo na micro-merjenje brez potrebe orodja. Naprava je centralno postavljena in lahko dostopna pod rezervoarjem.

Univerzalni sistem priklopa

Univerzalni priklop dovoljuje v kombinaciji z DA priklop bran kateregakoli drugega proizvajalca. Zahvaljujoč ugodnem položaju težišča in lahki izdelava, dovoljuje proklop na majhne traktorje.

Rezervoar

Zahvaljujoč odprtju po celi širini, lahko rezervoar enostavno napolnimo ročno z vrečami ali z sprednjim nakladačem. Z razširitvami lahko povečamo osnovno kapaciteto na 750l.

 

Delovna širina (m)

Kapaciteta (l)

Teža (kg)

DA 2.5 / 3.0 750 460 - 620

Povpraševanje

    1. Grapak d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Galerija

Katalog

Hitro iskanje po izdelkih: