Sejalnica Kverneland TS-drill

Sejalnica Kverneland TS-drill

Sejalnica Kverneland TS-drill

Kverneland

Prodajalec: Kverneland

Sejalnica Kverneland TS-drill

Stroškovno učinkovita alternativa

Različne možnosti v kombinaciji z visoko zmogljivostjo in razmeroma nizko nabavno ceno omogočajo, da je ts-drill prava alternativa med sistemi za pridelavo rastlin. Predvsem v ekstremnih razmerah, na primer v vlažni zemlji ali visokih ostankih slame, postanejo vidne prednosti sejalnice ts-drill. Inteligentna razporeditev sejalnih zob v petih vrstah omogoča sejalnici ts-drill natančno namestitev semen v gredico. Prilagodljivost sejalnice ts-drill omogoča njegovo delovanje tako po plugu kot tudi pri konzervacijski obdelavi tal. Plug & Play! Stroj je po industrijskem standardu povezan neposredno s priključkom ISOBUS na traktorju. Z lahko dostopno novo merilno napravo Kverneland postavlja nove standarde.

Prednosti:

  • Enostavno upravljanje
  • Širok nabor opreme
  • Enostavna in hitra kalibracija z ELDOS
  • Pripravljen na ekstremne razmere, kot so vlažna tla ali visoki ostanki pridelkov
  • Dobro dokazani ts-drill zobci iz visokokakovostnega vzmetnega jekla, opremljeni s samodejno ponastavitvijo zaščite pred preobremenitvijo Kverneland
  • Kolesa, nameščena v sredini za odlično sledenje tlem
  Delovna širina [m] Kapaciteta rezervoarja [l] Teža [kg]
TS-drill 4.8 / 5.0 / 5.6 / 6.0 1350 (1700) 1630 - 1980

Povpraševanje

    1. Grapak d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Hitro iskanje po izdelkih: