Sejalnica Kverneland Mc-drill PRO

Sejalnica Kverneland Mc-drill PRO

Sejalnica Kverneland Mc-drill PRO

Kverneland

Prodajalec: Kverneland

Sejalnica Kverneland Mc-drill PRO

Mc-drill PRO iz Kvernelanda je mehanska, integrirana sejalnica, nameščena na kultivatorju, za direktno kombinacijo z robustno in zanesljivo vrtavkasto brano Kverneland. Mc-drill PRO zagotavlja najboljše rezultate setve po oranju in obdelovanju zemlje.

Ena glavnih prednosti za upravljavce je konstantna kontrola globine lemežev, zahvaljujoč neposredni povezavi med lesenim valjem in valjem, nameščenim s sistemom za vzporednico paralelograma - dodatne nastavitve zaradi obrabe zob na vrtavkasti brani niso potrebne.

Posebna povezava sejalnice z vrtavkasto brano Kverneland omogoča hitro razstavljanje, ko je za samostojno uporabo potrebna brana. Poleg tega široka paleta možnosti ponuja rešitev za izpolnitev vseh zahtev na tem področju.

Prednosti:

  • Do 1,510 l prostornine rezervoarja za skrajšan čas nastavitve in visoke zmogljivosti
  • Avtomatski nadzor globine lemežev zaradi neposredne povezave z ogrodjem valjarja (ni potrebno ponovno prilagajanje, če se spremeni delovna globina vrtavkaste brane)
  • Integrirana zavora zemeljskega kolesa, da se prepreči "predoziranje" na glavah
  • Enostavno odklapljanje sejalnice za samostojno delovanje zaradi povezave preko tritočkovnega priklopa


Sistem merjenja

Podlaga za odlične rezultate sejanja je zagotovljena z mehanskim sistemom odmernega sistema, ki lahko prinesejo semenske količine med 1 - 400 kg na hektar. Posebno oblikovana vrata za trosenje, zagotovijo za enakomerni raztros normalnega in finega semena. Dodatna loputa dovoljuje operaterju zamenjavo med kalibracijo, sejanjem in praznenjem brez potrebe odstranitve kakršnihkoli cevi.

Elektronski nadzor

Sejalnico lahko opremimo z Kverneland sistemom sejalnih poti FGS ali Signus. Sistem sejalnih poti dovoljuje uporabniku uporabo več različnih že programiranih ritmov poti. FGS opozori kadar je zaloga v rezervoarju nizka.

Rezervoar

Zahvaljujoč odprtju po celi širini, lahko rezervoar enostavno napolnimo ročno z vrečami ali z sprednjim nakladačam. Z razširitvami lahko povečamo osnovno kapaciteto na 1.100l. Robusten jeklen pokrov zaščiti semena pred zemljo in dežjem.

  Delovna širina (m) Kapaciteta (l) Teža (kg)
Mc-drill PRO 3.0 / 4.0 1510 890 - 1245

Povpraševanje

    1. Grapak d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Galerija

Katalog

Hitro iskanje po izdelkih: