Sejalnica Kverneland Accord S-drill

Sejalnica Kverneland Accord S-drill

Sejalnica Kverneland Accord S-drill

Kverneland

Prodajalec: Kverneland

Sejalnica Kverneland Accord S-drill

Accord s-drill je težka različica Accord DA. Na voljo z delovno širino 3, 3.5 ali 4m, je visoko zmogljiv stroj za večje kmetije in nepremičnine. Zahvaljujoč univerzalnem priklopu, lahko s-drill montiramo na obsotječo Kverneland brano, kot tudi na druga orodja za prirpavo zemlje. Mehanska nastavitev pritiska črtal je osnovna oprema, hidravlična verzija je opcijska.

Kompaktna izdelava blizu traktorja za manjšo potrebo moči.
Velik rezervoar do 1050l
Velik robusten pokrov
Možno polnjenje ročno ali z prednjim nakladalnikom

Elektronski nadzor

Sejalnico lahko opremimo z Kverneland Accord sistemom sejalnih poti FGS ali Signus. Sistem sejalnih poti dovoljuje uporabniku uporabo več različnih že programiranih ritmov poti. FGS opozori kadar je zaloga v rezervoarju nizka. Dodatno lahko pnevmatsko sejalnico opremimo z Tellus GO in IsoMatch Tellus terminalom.

Merilna naprava

Centralna merilna naprava natančno odmeri katerikoli željeni volumen semena od 2kg/ha do 380kg/ha. Za sejanje drobnega semena, lahko merilno napravo nastavimo na micro-merjenje brez potrebe orodja. Naprava je centralno postavljea in lahko dostopna pod rezervoarjem.
Rezervoar

Zahvaljujoč odprtju po cleli širini, lahko rezervoar enostavno napolnimo ročno z vrečami ali z sprednjim nakladačam. Z razširitvami lahko povečamo osnovno kapaciteto na 750l.

  Delovna širina (m) Kapaciteta (l) Teža (kg)
s-drill 3.0/3.5/4.0 1050 618 - 732

Povpraševanje

    1. Grapak d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Galerija

Hitro iskanje po izdelkih: