Sejalnica Kverneland Accord DA

Sejalnica Kverneland Accord DA

Sejalnica Kverneland Accord DA

Kverneland

Prodajalec: Kverneland

Sejalnica Kverneland Accord DA

Kverneland Accord DA je lahka s kultivatorjem nameščena sejalnica za brane. Uporaba je lahko samostojna, kot na traktorju nameščen stroj ali z kombinacijo z priključki za pripravo zemlje. Accord DA lahko gojenje in vrtanje lahko poteka v enem prehodu, to omogoča sistem sklopke. Standardno je Accord DA opremljen z 1000rpm V-belt pogonom. Dodatno lahko opremimo z hidravličnim pogonom, če je potrebno.

Merilna naprava

Centralna merilna naprava natančno odmeri katerikoli željeni volumen semena od 2kg/ha do 380kg/ha. Za sejanje drobnega semena, lahko merilno napravo nastavimo na micro-merjenje brez potrebe orodja. Naprava je centralno postavljea in lahko dostopna pod rezervoarjem.

Univerzalni sistem priklopa

Univerzalni priklop dovoljuje v kombinaciji z DA priklop bran kateregakoli drugega proizvajalca. Zahvaljujoč ugodnem položaju težišča in lahka izdelava, dovoljuje proklop na majhne traktorje.

Rezervoar

Zahvaljujoč odprtju po cleli širini, lahko rezervoar enostavno napolnimo ročno z vrečami ali z sprednjim nakladačam. Z razširitvami lahko povečamo osnovno kapaciteto na 750l.

 

Delovna širina

(m)

Kapaciteta

(l)

Teža

(kg)

DA 2.5 / 3.0 750 460 - 620

Povpraševanje

    1. Grapak d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Galerija

Hitro iskanje po izdelkih: