Sejalnica Kverneland Mc-drill PRO

Sejalnica Kverneland Mc-drill PRO

Sejalnica Kverneland Mc-drill PRO

Kverneland

Prodajalec: Kverneland

Sejalnica Kverneland Mc-drill PRO

Mc-drill PRO je mahanska sejalnica z integriranim kultivatorjem za direktno kombinacijo z robustno in zanesljivo vrtavkasto brano. Mc-drill PRO zagotovi najboljše sejalne rezultate po oranju in obdelovanju zemlje.

Posebna povezava te sejalnice na Kvernelandovo vrtavkasto brano, dovoljuje hitro demontažo kadar je potrebna brana za samostojno uporabo. Širok nabor dodatne opreme zagotovi rešitev za vse potrebe.

Elektronski nadzor

Sejalnico lahko opremimo z Kverneland sistemom sejalnih poti FGS ali Signus. Sistem sejalnih poti dovoljuje uporabniku uporabo več različnih že programiranih ritmov poti. FGS opozori kadar je zaloga v rezervoarju nizka.

Sistem merjenja

Podlaga za odlične rezultate sejanja je zagotovljena z mehanskim sistemom odmernega sistema, ki lahko prinesejo semenske količine med 1 - 400 kg na hektar. Posebno oblikovana vrata za trosenje, zagotovijo za enakomerni raztros normalnega in finega semena. Dodatna loputa dovoljuje operaterju zamenjavo med kalibracijo, sejanjem in praznenjem brez potrebe odstranitve kakršnihkoli cevi.

Rezervoar

Zahvaljujoč odprtju po celi širini, lahko rezervoar enostavno napolnimo ročno z vrečami ali z sprednjim nakladačam. Z razširitvami lahko povečamo osnovno kapaciteto na 1.100l. Robusten jeklen pokrov zaščiti semena pred zemljo in dežjem.

  Delovna širina (m) Kapaciteta (l) Teža (kg)
Mc-drill PRO 3.0 / 4.0 1510 890 - 1245

Povpraševanje

    1. Grapak d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Galerija

Katalog

Hitro iskanje po izdelkih: