Kverneland DTX

Kverneland DTX

Kverneland DTX

Kverneland

Prodajalec: Kverneland

Kverneland DTX

Podrahljač Kverneland DTX

Zaradi naraščajočih kmetij in krajših vremenskih obdobij je čas postal dragocen dejavnik. Zato DTX v enem prehodu združuje različne operacije, da prihrani čas.

DTX je zasnovan kot vgrajeni vgradilec strgala / rahljalec zemlje za traktorje v razponu od 200 do 360 konjskih moči in je izjemno vsestranski. Uporablja se lahko za prvi vstop z neinverzijsko obdelavo tal ali za podiranje oranja, medtem ko rahlja do 40 cm. Prav tako je primeren za postavitev oljne repice naravnost v strnišče, saj pušča zelo poravnano, fino in utrjeno seme. Sprednji zobci so razporejeni, zadnji diski pa omogočajo popoln rez in mešanje globine od 2 do 10 cm.

Kverneland DTX združuje zobce (Pro-Lift ali LD) s preizkušenim delom brane Qualidisc Farmer (Ø 520 mm). Tla lahko zrahljate z zobci Pro-Lift ali LD do 40 cm, medtem ko je zgornja plast zemlje do 10 cm vgrajena v odseke plošč. Zobci in segment diskov ter valj DD600 so povezani v visokokakovostno okvirno škatlo, ki omogoča delovanje tudi v težkih pogojih. DTX je opremljen s stranskimi usmerjevalniki, ki so dobro znani iz serije Qualidisc. To zagotavlja popolno izravnavo v vseh pogojih.

Prednosti:

  • Dolga obstojnost
  • Zahteva nizke porabe
  • Izboljšan pretok smeti
  • Globoko rahljanje
  • Spoštovanje strukture tal

 

DTX - zobci

Pro-lift zobci:

Zobci in konice Pro-Lift zagotavljajo zelo učinkovito kondicioniranje tal s podaljšanimi stopnjami obrabe. DTX ponuja dve različni možnosti zobcev: zaščitni vijak - Shear-bolt ali samodejno ponastavitev - Autoreset različico. Pri modelih s hidravlično samodejno ponastavitvijo lahko točkovni tlak enostavno nastavite s 1700 kg na 2925 kg za najtrša tla.

Zobci (LD):

Zobci LD (Low Disturbance) zmanjšajo vpliv na različne plasti, ne da bi jih razmazali v globino. Pretok tal se zapre neposredno za zobcem. Konica je zaščitena s karbidom, da podaljša življenjsko dobo.

DTX - dvojni disk DD valj

Učinkovita konsolidacija ima ključno, a pogosto podcenjeno vlogo v sodobnem poljedelstvu. Kot del zmanjšanega sistema obdelave tal lahko prihrani dragocen čas, zmanjša stroške in poveča donose. V bistvu ima ključno vlogo v boju proti stiskanju, ki je ovira za rast korenin in pronicanje vode ter glavni dejavnik slabe strukture tal, ki vodi do odtekanja in erozije.

Dobro dokazani zadnji valj DD s premerom 600 mm zagotavlja pozitiven nadzor globine in pušča visokokakovostno valovito, vremensko odporno površino. Valji so opremljeni s težkimi strgali in zatesnjenimi ležaji "brez maščobe".

Model DTX 300 SB (Zaščitni vijak) DTX 300 AR (Auto-Reset)
Delovna širina [m] 3.0 3.0
Okvir [mm] 180 x 180 x 10 180 x 180 x 10
Št. zobcev 5 5
Razmak med zobci [cm] 60 60
Povp. potrebna moč [KM] 200 - 300 200 - 300
Max. potrebna moč [KM] 350 350
Teža [kg] 2.750 2.970

Povpraševanje

    1. Grapak d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Katalog

Hitro iskanje po izdelkih: