Ovijalka GÖWEIL G1015

Ovijalka GÖWEIL G1015

Ovijalka GÖWEIL G1015

GÖWEIL

Prodajalec: GÖWEIL

Ovijalka GÖWEIL G1015

Nošena ovijalka prepriča s svojo kompaktno in robustno konstrukcijo. Dva valja omogočata enakomerno vrtenje bale. Celotno upravljane poteka preko Joysticka. Primerno je za bale premera 0,90 - 1,50 m.

Transport, ovijanje, zlaganje

Nošena ovijalka G1015 omogoča izvajanje ciklov "Transport", "Ovijanje" in "Zlaganje" z enim samim strojem. Zahvaljujoč izjemno trdnemu in kompaktnemu dizajnu je zagotovljena dolga življenjska doba. Ovijalka je primerna za namestitev spredaj in zadaj. Kupci lahko izbirajo med širokim izborom priključkov za nakladalce.

Upravljanje

Ovijalka G1015 ima standardno preprosto upravljanje s programom STANDARD, ki vključuje elektronski Joystick. Vse funkcije se lahko izvajajo tudi neposredno na krmilnem ohišju stroja - kar je priročno, ko mora uporabnik zamenjati folijo. Še bolje, dodatni priključki omogočajo uporabo programskega upravljanja ovijalke tudi za aktiviranje zgornje hidravlične povezave.

Hidravlični cilindri in motorji

Hidravlični cilindri, nameščeni v osnovnem okvirju ovijalke, in hidravlični motorji so varno zaščiteni. Hidravlični motorji so nameščeni na notranji strani valjev.

Valji

Veliki valji ovijalke G1050 zagotavljajo, da je mogoče tudi težke bale zavijati brezhibno. Valji ločeni drug od drugega enakomerno raztezajo folijo okoli bale.

Ovijalna roka z enoto za raztezno folijo

Ovijalna roka je opremljena z enoto raztezne folije, ki lahko sprejme 750 mm zvitke raztezne folije. Trije patentirani plastični valji poskrbijo za popolnoma enakomerno raztezanje.
Poleg tega valji niso občutljivi na temperaturo. To pomaga prihraniti folijo in zagotavlja trdno zavite bale. Sistem s hitro sprostitvijo omogoča hitro in enostavno menjavo praznih zvitkov folije.

Hidravlična zgornja povezava

Višino ovoja je mogoče prilagoditi preprosto in brezhibno s pomočjo hidravlične zgornje povezave. Različni priključki za zgornjo povezavo omogočajo nadzor nad zgornjo povezavo s programskim upravljanjem ovijalke.

Avtomatski sistem rezanja in držanja folije

Nož iz nerjavečega jekla zagotavlja, da bo folija rezana čisto in natančno. Hkrati je folija nameščena na ročici rezalnika. Kmalu po tem, ko se začne postopek ovijanja, standardni lebdeči položaj zagotavlja, da se bo folija zlahka odvila.

OPREMA:

  • Priklop na traktor, nakladalec, teleskopski nakladalnik
  • Priključek za hidravlično poteznico
  • Podporni valj
  • Valj za postavitev bale pokonci
  • Protiutež
  • Load Sensing priklop
  • LED delovna luč
  G1015
Teža [kg] 910
Dolžina [mm] 2.220
Širina [mm] 1.670
Višina [mm] 2.360
Premer bale [m] 0.90 - 1.60
Max. teža bale [kg] 1.200

Povpraševanje

    1. Grapak d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Galerija

Katalog

Hitro iskanje po izdelkih: