Ovijalka GÖWEIL G5040 KOMBI

Ovijalka GÖWEIL G5040 KOMBI

Ovijalka GÖWEIL G5040 KOMBI

GÖWEIL

Prodajalec: GÖWEIL

Ovijalka GÖWEIL G5040 KOMBI

Naprava G5040 Kombi združuje delovne korake baliranja in ovijanja v enem samem stroju. Življenska doba ovijalke je znatno daljša od življenjske dobe balirke za okrogle bale. Od lastnosti, ki jih mora nuditi vsaka kombinirana balirka/ovijalka, sta najpomembnejši gladek prehod bale od balirke do ovijalke ter zanesljiv postopek ovijanja. Napravo G5040 Kombi je mogoče kombinirati z vsemi obstoječimi znamkami balirk. Za bale s premerom med 0,90 in 1,50 m.

Oblika

Robustna in trdna konstrukcija ter izdelan okvir zagotavljata izjemno dolgo življenjsko dobo kombinacije balirk in ovijalk. G5040 nudi izjemno okretnost in je nežna do tal zaradi kompaktne zasnove in ozkega razmika svojih osi. Poleg tega njeno nizko težišče omogoča raven manevriranja, ki ni enaka nobeni niti v legah naklona.

Vzvod

Ročni krmilniki so še posebej priročni, če stroj zahteva vzdrževanje in servisiranje. Upravljavcu omogočajo, da nadzoruje vse funkcije neposredno na stroju. Voznik lahko programski regulator brez težav pusti v kabini traktorja, ko mora na primer zamenjati folijo ali zamenjati rezila na stiskalnici.

Hidravlično shranjevanje folije

Brez zadostne zaloge folije ne morete doseči visokega dnevnega izkupička. Dve držali folije G5040 Kombi omogočata, da nosite skupaj do deset zvitkov folije. Hidravlična nagibna naprava omogoča, da uporabnik nalaga ali odstrani folijo z lahkoto in na udobni delovni višini. Tako lahko ovijete približno 200 do 300 bal, odvisno od premera bale in števila folijskih plasti.

Konstrukcija

G5040 Kombi vedno nudi vrhunsko upravljanje in nadzor - ne glede na to, ali prečkate polje ali ga prevažate po cesti. Okvir je nameščen na šasiji v tandemu osi, ki je podprta na pnevmatikah 500 / 50-17. Ozek razmik osi omogoča, da stroj deluje na način, ki je nežen do tal in gladek, tudi če potujete po cesti s hitrostjo 40 km / h. Kupci se lahko odločijo za kombinacijo ovijalk, opremljenih z dvojnim sistemom zračnih zavor ali hidravličnim zavornim sistemom.

Rotacijska ovijalna roka s fiksno ovijalno mizo

Ta sistem zanesljivo preprečuje, da bi bala padla, saj ni podvržena nobeni centrifugalni sili. Tekoči trakovi in štirje vrtljivi vodilni valji zagotavljajo, da se bo bala nenehno premikala naprej in posledično zagotavljala enakomerno prekrivanje folije. Ko je čas za spuščanje bal, se miza spusti vse do tal. To zagotavlja še posebej nežno razkladanje bal.

Dvojna ovijalna roka z enoto za raztezalno folijo

Dvojna ovijalna roka je opremljena z dvema 750 mm razteznima enotama folije. Trije patentirani plastični valji zagotavljajo enakomerno raztezanje. Poleg tega valji niso občutljivi na temperaturo. To pomaga prihraniti film in zagotavlja trdno zavite bale. Raztezne enote so nastavljive po višini. To zagotavlja, da bodo bale vedno popolnoma zavite okoli njihovega središča. Sistem s hitro sprostitvijo omogoča hitro in enostavno menjavo praznih zvitkov. Enota za spremljanje folije bo prekinila postopek zavijanja, če se folija izteče ali se raztrga.

Load-Sensing

Standardni hidravlični krmilni sistem "Load Sensing" samodejno prilagodi količino olja porabi. Ta nadzorni sistem s tem ne opravlja samo več funkcij hkrati, temveč hkrati zmanjšuje porabo goriva. To ima za posledico večji izhod za balo na uro. Stroj lahko upravljate tudi skupaj s traktorji brez črpalke za zaznavanje obremenitve.

Avtomatski sistem rezanja in držanja folije

Nož iz nerjavečega jekla zagotavlja, da bo folija rezana čisto in natančno. Hkrati je folija na mestu pritrjen z ročico rezalnika. Kmalu po tem, ko se začne postopek ovijanja, standardni lebdeči položaj zagotavlja, da se bo folija zlahka odvila.

  G5040 KOMBI
Teža [kg] 5.400 - 7.700
Dolžina [mm] 6.870 - 7.800
Širina [mm] 2.990
Višina [mm] 2.800 - 3.350
Premer bale [m] 0.90 - 1.50
Max. teža bale [kg] 1.800

Povpraševanje

    1. Grapak d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Galerija

Hitro iskanje po izdelkih: