Kultivator Kverneland Turbo T i-Tiller

Kultivator Kverneland Turbo T i-Tiller

Kultivator Kverneland Turbo T i-Tiller

Kverneland

Prodajalec: Kverneland

Kultivator Kverneland Turbo T i-Tiller

Kverneland Turbo T i-Tiller je zasnovan tako, da zagotavlja najboljšo kakovost dela z največjo močjo, hkrati pa zagotavlja najnižje stroške obratovanja. Zato nastavitve globine in izravnave neposredno upravljate iz kabine traktorja preko terminala ISOBUS.

Delovno globino in višino izravnalne opreme lahko enostavno nastavite s pritiskom na gumb na terminalu. Pametni sistem Turbo T i-Tiller samodejno začne nastavljati vse hidravlične cilindre! Prilagoditev globine spredaj / zadaj je mogoče kadar koli in v gibanju, odvisno od tal.

Dinamični nadzor oprijema On-The-Go prenaša težo s sprednjih profilov na sklopko traktorja, da traktorju omogoči več oprijema. V hribovitih razmerah se tlak nenehno prilagaja, da se vedno ohranja izbrani tlak. Rezultat je manjša poraba goriva, manjša obraba pnevmatik z nadzorom zdrsa in boljša struktura tal.

Sistem za zaščito pred preobremenitvijo Auto-Protect reagira na ovire ali bočne sile (desno / levo ali oboje skupaj). Pametni sistem dvigne stroj, če vrednosti presegajo določeno pomembno raven, npr. če upravljavec napačno presodi prizadete sile na stroju ali jih zlorabi z obračanjem stroja, ne da bi dvignil ali prekoračil največjo vlečno silo. To zagotavlja daljšo življenjsko dobo in boljšo vrednost rabljene opreme.

MODEL Okvir Št. zob Št. vrst zob Delovna širina [m]
Turbo 6500T i-Tiller vlečen zložljiv 33 5 6.18
Turbo 8000T i-Tiller vlečen zložljiv 41 5 7.68

Povpraševanje

    1. Grapak d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Galerija

Katalog

Hitro iskanje po izdelkih: