FASTRAC ZA KOMUNALNO DEJAVNOST

FASTRAC ZA KOMUNALNO DEJAVNOST

FASTRAC za komunalno dejavnost

JCB

Prodajalec: JCB

FASTRAC za komunalno dejavnost

Ne glede na to kje stroj dela; pri vzdrževanju avtocest, na letališču, v zimski službi, v gozdu ali na gradbiščih, ima ta stroj primerljivo dobičkonosnost, ki jo boste pri drugih strojih iskali zaman.

Najvišja vlečna zmogljivost, široka paleta možnosti nadgradnje in največja hitrost do 70 km/h. Na ta način boste dosegli maksimalno fleksibilnost vašega voznega parka in maksimalno učinkovitost.

Vedno več občin in ponudnikov storitev odkrivajo prednosti vsestranskosti JCB FASTRAC. Edinstveno popolnoma avtomatsko vzmetenje z avtomatsko kontrolo nivoja, brezstopenjskim menjalnikom, Deluxe kabino z veliko prostornostjo in številnimi priključnimi možnostmi zagotavljajo neprimerljivo prilagodljivost, zmogljivost, udobje in produktivnost.

Stroj je opremljen z brezstopenjskim CVT menjalnikom s številnimi konfiguracijskimi možnostmi. To omogoča neverjetno natančen nadzor nad celotnim razponom hitrosti od 0 do 60 km/h za serijo 4000 in 0 do 70 km/h za serijo 8000.

Povpraševanje

    1. Grapak d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Hitro iskanje po izdelkih: