Mulčerji za čebulo Holaras

Mulčerji za čebulo Holaras

Mulčerji za čebulo Holaras

Holaras

Prodajalec: Holaras

Mulčerji za čebulo Holaras

Pobiranje čebulnih listov s pomočjo mulčerja čebule vam pomaga prihraniti čas pri izkopavanju in obrezovanju čebule. Najbolj učinkovit način je najprej odrez zelenja in nato izkop.

Težki in masivni mulčerji čebule tip UM 150, UM 180 in UM 210 so primerni za namestitev na zadek traktorja, mulčerji čebule tip UM 150-F, 180-F in 210-F pa za namestitev na prednji del traktorja.

Stroji, ki se namestijo spredaj, so primerni za "enofazni sistem", to pomeni odrez zelenja in izkop v enem koraku.

Vsi mulčerji čebule Holaras so opremljeni s kontrolo globine na kolesih in se lahko prilagodijo minimalnemu in maksimalnemu stanju.

Preko tipk za upravljanje tal in senzorjev, v kombinaciji z elektronskim / hidravličnim upravljanjem se stoj vedno idealno prilega tlem. 3 rezalni rotorji, vsak z dvema rezalnima nožema, so gnani preko kardanske gredi, reduktorja in klinastega jermena. Spredaj obratuje kardanska gred s 1000 obrati, zadaj pa s 540. Zamenljivi noži so izdelani iz manganovega jekla. Čebula ostane čista, ker so listi odrezani v desno smer. Nadalje je na spodnjo stran stroja in prezračevanje nameščen sesalni sistem iz V2A. Pri suhem vremenu je lahko odstranjen.

Povpraševanje

    1. Grapak d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Galerija

Katalog

Hitro iskanje po izdelkih: