Kombajn za pobiranje pora Asa Lift PO - 335

Kombajn za pobiranje pora Asa Lift PO - 335

Kombajn za pobiranje pora Asa Lift PO-335

ASA LIFT

Prodajalec: ASA LIFT

Kombajn za pobiranje pora Asa Lift PO-335

Je nova generacija žetvenikov pora. Popolnoma nova sekcija za pobiranje prinaša največje prednosti in s tem povečuje kapaciteto in efektivnost stroja.

Trotočkovni vzpenjalni žetnik za por je kompakten in lahek za manevriranje. Sekcija za pobiranje ima močno grajen dvojni stresajoči sistem za učinkovito odstranjevanje zemlje.

Posebna naprava za rezanje in posledično krajšanje pora in unikatni ASA-LIFTov stroj za lupljenje, ki sta pozicionirana pod trakoma za pobiranje, sta dodana po želji stranke.

Pridelek je transportiran direktno v zaboje. V kombinaciji z zaboji ASA-LIFT z gibljivo spodnjo stranico je por v zaboje položen zelo nežno, da se ne poškoduje. Vzmeten spodnji del (spring loaded bottom) omogoča, da so zaboji izpraznjeni direktno na pralno postajo. Polnjenje je možno tudi direktno v normalne zaboje.

Povpraševanje

    1. Grapak d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Galerija

Hitro iskanje po izdelkih: