Kombajn za pobiranje zelja Asa Lift MK - 1000

Kombajn za pobiranje zelja Asa Lift MK - 1000

Kombajn za pobiranje zelja Asa Lift MK - 1000

ASA LIFT

Prodajalec: ASA LIFT

Kombajn za pobiranje zelja Asa Lift MK - 1000

MK-1000 je tip stroja, ki vam omogoča pobiranje zelja; primeren je tako za sveže zelje kot za industrijo. Uporaba stroja je enostavna, enostavna izgradnja pa vam ponuja zanesljivost in omogoča nizke stroške uporabe.

Zelje je vodeno v stroj s torpedi. Tam ga pobere dvižni in strgalni trak. Dvižni trak povleče zelje v stroj, nato pa je zelje vodeno na strgalni trak. Na koncu dvižnega traku je zelje prerezano z dvema diskoma.

Tri-točkovno vpetje omogoča enostavno manevriranje, dvižna sekcija, ki je nameščena na strani traktorja pa vozniku omogoča dober pregled nad pobiranjem. Dvižna sekcija je mehansko vodena, kombinacija dvižnih trakov in elastičnih trakov zagotavlja konstanten dovod in rezanje zelja. Dvig je možno prilagajati za zelje od 0,5 do 8 kg, nastavljiva pa je tudi višina rezanja. Glavna sekcija je hidravlično vodena in je dobavljiva v različnih izvedbah, odvisno od vrste zelja in potreb strank.

Povpraševanje

    1. Grapak d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Galerija

Katalog

Hitro iskanje po izdelkih: