Žaga Serra Montana ME110 + MD110

Žaga Serra Montana ME110 + MD110

Žaga Serra Montana ME110 + MD110

Serra

Prodajalec: Serra

Žaga Serra Montana ME110 + MD110

Velika sestra uspešne Montane ME 90 in MD 90. Zasnovana z najvišjim tehničnem znanjem. Z večjo glavo žage lahko procesira hlodovino s premerom več kot en meter. Seveda je telo popolnoma pocinkano kar zagotavlja dolgotrajno ohranitev vrednosti.

Motor

Opremljena je z 18,5kW in po zahtevi 22kW močnim električnim motorjem, ali 1,5l vodno ogrevanem, 4 cilindrskim dizel motorjem z turbino. Potiskanje hlodovine naprej lahko natančno in neprekinjeno nadzorujemo z ročico. Motor za prilagajanje višine (dvostopenjski na električnem, spremenljiv za dizla) je opremljen z zavoro, kar zagotavlja 100% natančno rezanje.

Edinstveno telo

Majhne odprtine med podporniki hlodov, zagotavljajo da deske ne bodo visele med rezanjem, vstavite pa lahko hlode od 60cm dolžine dalje. Vse podpore imajo isti vzorec lukenj za namestitev hidravličnih komponent, kar pomeni da jih lahko brez problema premikate in dodatno opremite. Popolnoma pocinkano telo zagotavlja popolno zaščito pred obarvanostjo in rjovenjem.

Preciznost

Težki železno liti valji z premerom 800mm zagotavljajo gladko delovanje. Kotni rez. Navzgor premaknjeno hidravlično rezilo zagotavlja celih 50cm prostora za izrezke. Avtomatski mazalni sistem. Pred rezalnik se sam prilagaja glede oblike debla in s tem čisti pot listu ter s tem poveča njegovo življenjsko dobo.

 

 Premer

MD/ME 110x139 cm

Dolžina rezanja

7 ali 9m (standard)

Do 12m z razširitvijo

Motor

MD 33kW(44HP)

ME 18,5kW

(možnost 22kW)

Proizvodnja

28m2

Teža

3,5t

Povpraševanje

    1. Grapak d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Galerija

Hitro iskanje po izdelkih: