Žaga Serra Alpina KB 90 + KE90

Žaga Serra Alpina KB 90 + KE90

Žaga Serra Alpina KB 90 + KE90

Serra

Prodajalec: Serra

Žaga Serra Alpina KB 90 + KE90

Gre za začetni model pri uporabi širokih žaginih listov. Je enostavna za uporabo, saj se lahko vse funkcije upravljajo mehansko. Na voljo je veliko dodatne opreme, ki olajšajo samo delo (npr. hidravlično potiskanje hloda navzdol, konstanten dovod elektrike, pred rezalnik, električna nastavitev višine...).

Oprema brez kompromisov: avtomatski mazalni sistem, mehansko napenjanje žaginega lista ter vodnika rezil. Vse to za odlično ceno.

Žaga Alpina lahko reže hlode od 0,6 do 6,7 m dolžine. Z razširitvijo lahko razrežete hlode do 9,2 metra. Dodatek lahko prevažate na sami mobilni žagi. Stroj je opremljen z V2 bencinskem motorjem, ki proizvaja 35 konjskih moči(26kW).

Rezalni sistem

Rezalna koluta sta premera 700mm vzeta iz večjih serij, prav tako mazalni sistem in vodniki žagin list. Nad samim žaginim listom je 39 cm prostora za izrezke. Pred rezalnik se sam prilagaja na obliko debla in s tem očisti pot listu ter s tem poveča njegovo življenjsko dobo.

Osnovni okvir

Na pocinkanih vzdolžnih tramovih so priviti pocinkani nosilci( pritrjeni iz 5mm pločevine in varjeni, za maksimalno stabilnost). Na to so potem montirana pritrdilna orodja, kotniki in sistem za izravnavo nivoja. Sam podporni del se lahko postavi kjerkoli. Najkrajša razdalja med podporniki je 25cm, tako da se lahko reže les že od 0,6m naprej. Standardna dolžina reza je 9,2 m po želji tudi daljša.

Računalniško pozicioniranje

Hitrost in natančnost sta pomembni lastnosti pri pozicioniranju. Digitalno pozicioniranje je standardna oprema in garantira dosledno debelost desk. Lahko se je naučiti in ima več različnih programov za urejanje.

Dolžina

od 0,6 m

Premer

90 cm

Prostor nad rezilom žage

39 cm

Prostor pod rezilom žage

70 cm

Širina reza

70 m

Produktivnost / 8 h

18 m

Glavni motor

 

 

18 KW električen

 

26 kW (35 HP) bencin

Rezila žage(milimetri)

 

Širina

80

Debelina

1,0

Dolžina

5100

Transportni položaj

 

Višina

2,30 m

Širina

2,40 m

Dolžina

6,35 m

Teža

1,2

Povpraševanje

    1. Grapak d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Galerija

Hitro iskanje po izdelkih: