Goseničar Pfanzelt Moritz Fr50

Goseničar Pfanzelt Moritz Fr50

Goseničar Pfanzelt Moritz Fr50

Pfanzelt

Prodajalec: Pfanzelt

Goseničar Pfanzelt Moritz Fr50

Daljinsko vodeni mali goseničar je idealen za uporabo na strmen terenu, kjer bi bila vožnja s traktorjem nevarna. Zaradi nizkega težišča je zelo varen.

Gre za zelo okreten stroj težek 1,4 tone, širok 1,1 m in dolg 2,2 m. Na tla pritiska le s silo 2,94 N/cm2. Motor zmogljivosti 35 KM požene goseničarja do 8 km/h, poganja pa tudi 5 kN vitel z jeklenico dolžine 110 m.

Goseničar je daljinsko upravljan, tako delavec ni izpostavljen tresljajem, hrupu ali nevarnostjo prevrnitve stroja.

Ker je relativno lahek in predstavljajo majhno obremenitev za gozdna tla, je primeren za uporabo na občutljivih terenih.

Lahko se uporablja za samostojno spravilo lesa ali pa v kombinaciji z drugimi stroji. Ta oblika je uporabna predvsem pri daljših spravilnih razdaljah. Z daljinsko vodenim goseničarjem se les spravi do mesta, od koder ga lahko odpeljemo s traktorjem.

Majhnost omogoča enostavno prevažanje. Za prevoz je dovolj nekoliko večja oz. zmogljivejša prikolica, ki jo priklopimo na večji avtomobil, kombi ali traktor.

Povpraševanje

    1. Grapak d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Galerija

Hitro iskanje po izdelkih: